Lucky Studio e un deliciu zilnic pentru mine

0
1164
lucky studio

             Am descoperit elixirul tinereţii. Lucky Studio Iaşi mă întinereşte cu bucurie pe zi ce trece. Un deliciu al femeilor, un răsfăţ permanent plin de glamour. De când sunt model la acest studio, trăiesc într-un norişor de frumuseţe.

Lucky Studio m-a cucerit din prima clipă când am intrat pe uşă pentru interviu. Acele holuri sunt cu un design aparte, mirosul de parfum, camerele premium. Toate mi-au captat privirea şi mi-au furat inima. De la primii paşi, am ştiut că aici este locul meu. În timp ce mi se prezentau toate beneficiile, imaginaţia mi-a zburat departe. Mă vedeam machiată de profesionistele de la studio, coafată, aranjată. Vedeam cum mi se făceau şedinţe foto, ca un adevărat model de revistă. M-au convins din prima numai cu aceste aspecte.

Doar prin semnarea unui contract de 1 lună, 3 sau 6, 1 an, 2 sau 3 ani, primeam toate acestea. PLUS, fel şi fel de accesorii care să mă facă să mă simt ca o divă. Ochii îmi sclipeau numai când mă gândeam.

Pe lângă partea materială ce mi se oferea, eram norocoasa care se bucura şi de lecţii de limba engleză şi franceză. Pluuuus transportul … GRATIS! Magnific este un job la Lucky Studio.

Trebuia să mă hotărăsc ce aleg între acele contracte, ce program prefer şi dacă vreau să lucrez la studio sau acasă. DA! Mi se ofereau ATÂTEA posibilităţi de alegere. Contractul de 1 an ales m-a cucerit întru totul. Am avut parte de două schimbări de look într-un an, o dată la 6 luni. Şi ce schimbare cu Lucky Studio: o altă eu de fiecare dată. Am beneficiat de 2 şedinţe foto cu profesionistele studioului, la fel şi de make-upul zilnic. Machiajul mă făcea să mă simt din ce în ce mai fresh şi mai îndrăzneaţă.

Ah, atât de entuziasmată sunt încât am uitat. Am primit 13.480 de lei bonus prin această semnătură. Grozav, aşa-i? Toate acestea împreunate cu acele complimente unice ale partenerilor mei online … Oh … am gasit combinaţia fatală. Mă făceau să mă simt din ce în ce mai tânără. Îmi dădeau viaţa şi energie.

Oboseala şi-a pierdut sensul în viaţa mea. Cu un asemenea tratament de răsfăţ zilnic şi … cu doar cele 8 ore lucrate în 5 zile pe săptămână. Perfect! Au dispărut ridurile, şi-a făcut loc zâmbetul pe faţa mea. Datorită programului flexibil, dar, în special, datorită Lucky Studio am o inimă fericită.

Nicicând aroma vieţii trăite din plin nu s-a simţit mai puternic ca acum. Cu cei 560 de lei câştigaţi zilnic, am reuşit să îmi îndeplinesc visul. Am mers o săptămână într-o croazieră cu vaporul. Ador briza mării. Lucky Studio, eşti cel mai bun studio din Iași și din ţară!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here