Lucky Studio e primul studio de videochat din Iasi care mi-a dat 400 lei la interviu

0
1102

Sentimentul cel mai placut din toata lumea asta este sa fiu premiata pe masura asteptarilor mele, sa fiu apreciata si recompensata pentru munca mea. Ma simt cel mai bine cand imi sunt recunoscute calitatile, despre asta e vorba pana la urma. Dar e trist ca am 27 de ani si niciodata nu m-am simtit asa pana sa ma angajez la Lucky Studio.

Pana la varsta asta, trebuia deja sa simt ca am o multime de realizari personale, dar n-a fost asa. Mi-a fost greu sa-mi gasesc locul si cand l-am gasit, in sfarsit, am stiut cum sa multumesc pentru asta. Bineinteles, ma refer la jobul de la Lucky Studio. Mai am ceva de spus, insa.

La Lucky Studio fac o multime de bani din videochat in Iasi

De ce unii au impresia ca…cursul vietii este: te nasti, cresti, faci scoala, facultate, si apoi te angajezi? E obligatoriu sa fie asa, sau e obligatoriu ca facultatea sa-mi aduca un job? Multi au impresia ca daca fac o facultate, dupa aia scapa imediat de griji ca se angajeaza.

Uite ca nu e asa. In primul rand, te poti angaja FOARTE GREU dupa ce termini facultatea, stiu asta pentru ca am trecut prin asa ceva. Nu e neaparat sa sara lumea cu joburi in tine doar pentru ca ai terminat facultatea, sincer. Si sa spunem ca ai sansa sa gasesti, totusi, un job.

Si daca nu e ce ti-ai dorit? Daca nu e ce-ti place? Regreti toata viata pentru ca ai facut o facultate nepotrivita sau cum?  Hai sa-ti spun eu cum am fost scutita de aceste probleme. Dupa ce-am trecut si eu prin Iad, desigur.

Am jobul perfect in Iasi

Dupa ceee au trecut luni si ani de chinuiala cu joburile, mi-am gasit linistea cu videochatul la Lucky Studio. De ce? Pentru ca aici am fost apreciata pentru ce sunt chiar din prima zi, de la interviu, fara ca nimeni sa ma cunoasca. Cum? Simplu. Mi s-a oferit suma de 400 de lei la interviu la Lucky Studio, dar fara obligatia de a lucra aici.

Din start, mi s-a aratat ca as fi apreciata in acest studio mai ceva ca un diamant. Nu m-am inselat, sa stii. Sunt apreciata zi de zi aici, primesc premii si bonusuri saptamanale de peste 1500 de lei. Am primit si bonus de angajare de 9100 lei cash.

Si un premiu de 1000 de lei dupa ce am luat permisul (tot cu ajutorul celor de la Lucky Studio, ca m-au ajutat cu cursurile de conducere) si altteeee zeci de premii, pe langa castigurile mele de cate 150 de dolari, care-s zilnice. Na, cum sa nu fiu fericita ca lucrez aici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here