Lucky Studio – definiţia flexibilităţii

0
1154
lucky studio

Orice loc de muncă are atât avantaje cât şi dezavantaje. Acesta este motivul pentru care toate persoanele se gândesc foarte bine atunci când iau o decizie în ceea ce priveşte un nou job.  În momentul în care Ii se iveşte un loc de muncă, femeile se gândesc foarte mult la avantajele şi dezavantajele postului respectiv. Mai ales dacă e vorba de un job mai puțin cunoscut, cu e acel de model în videochat.

În aceeaşi situaţie eram şi eu. Îmi doream foarte mult să îmi găsesc un loc de muncă, să fiu plătită bine şi să îmi placă ceea ce fac. Pe scurt, îmi doream un loc de muncă prin intermediul căruia să câştig bani substanţiali în timp record. Dacă vă gândiţi că nu am reuşit să găsesc asta, vă înşelaţi.

Mi-a atras atenţia un afiş în Iași care arăta că Lucky Studio este locul în care fetele câştigă sume mari într-o perioadă scurtă. Nu am stat prea mult pe gânduri pentru că era exact ceea ce îmi doream.

Am căutat pe internet un număr de contact şi am luat legătura cu o domnişoară foarte drăguţă care m-a chemat şi la un interviu pentru un job în videochat. Emoţiile primului interviu… toţi trecem prin asta, aşa că mă îndoiesc că nu aţi şti despre ce vorbesc. După ce am ajuns la studioul de videochat din Iaşi Lucky Studio am început să intru în discuţii şi să îmi lămuresc toate curiozităţile. Nelămuririle mele erau legate despre ceea ce am de făcut şi de câştigurile din videochat.

Primul lucru care m-a surprins a fost faptul că nu mi se impune nimic la Lucky Studio. “Lucrezi cât vrei, câte zile pe săptămână eşti disponibilă sau cât simţi nevoia. Există şase ture de lucru în acest studio de videochat ieșean: două de dimineaţă, două după-amiază şi celelalte două seara. Este opţiunea ta în care din ture alegi să vii.” Cam acestea erau lucrurile pe care mi le spunea Claudia, managerul Lucky Studio.

Mi-am zis că trebuie să încerc. Un program flexibil, o muncă lejeră şi sume mari de bani. Ce puteam să îmi doresc mai mult? Jobul ăsta din videochat era exact ceea ce căutăm.

Totuşi, lucrul care m-a convins că vreau să fiu model de videochat la Lucky Studio a fost libertatea de a alege. Nu doar că aveam un program flexibil pe care îl puteam face după cum îmi doream, ci munca în sine era flexibilă. Nimeni nu îmi impunea nimic, nu mi se spunea ce trebuie să fac şi ce nu trebuie. Există un profil adult şi unul non-adult, iar alegerea îmi aparţinea şi de această dată. Lucky Studio este locul care îmi împlineşte doate dorinţele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here