Lucky Studio- de ce mă bucur că m-am angajat în videochat cu 650 de lei în mână, zilnic

0
1048
Lucky Studio

 

 

       Primul lucru care îmi vine în minte în acest moment este faptul că atunci când era frig sau ceva se întâmpla cu vremea, nu puteam să mă îmbrac în niciun fel. Eram nevoită să îmi iau haine inconfortabile, pentru că nu puteam să mă îmbrac lejer. Ştiu că asta e o problemă pentru toate femeile: că nu ne putem lua rochiţe, fuste şi tocuri când vrem noi. Ce ar fi dacă ai avea propria maşină, şi aşa te poţi îmbrăca mereu cum vrei, pentru că ai maşina la scară şi e la dispoziţia ta în permanenţă? Pentru a avea propria maşină, eu m-am angajat într-un loc care îmi oferă câştiguri lunare de peste 6.700 de lei.

Cele mai mari câştiguri cu Lucky Studio Iaşi

          Faptul că sunt model de videochat la Lucky Studio mi-a adus numeroase beneficii. Printre acestea se afla şi sistemul de plată la zi de care mă bucur la studio. Datorită acestui sistem care este nou în ţară, reuşesc să obţin zilnic peste 600 de lei. În mod normal, aceşti bani i-aş fi încasat într-o lună obişnuită de muncă. Dar, La Lucky Studio îi primesc zi de zi. Mi-au trebuit doar câteva luni pentru a putea strânge destui bani să-mi cumpăr o maşină.

La  Lucky Studio nu îmi trebuie mult timp pentru a-mi îndeplini toate visele. Orice îmi propun, se realizează alături de studio într-un timp record. Bineînţeles, şi bonusul de angajare m-a ajutat la cumpărarea maşinii. Cu banii strânşi de mine şi cei 10.000 de lei primiţi ca bonus la contractul de 3 ani, mi-am luat o maşină superbă! Mă pot plimba, pot merge unde vreau, cu cine vreau şi îmbrăcată cum vreau. Nimic nu îmi mai sta în cale acum, nici măcar banii, pentru că obţin bani în sume imense alături de studio şi nu mă plâng.

Un alt factor care a fost important şi de ajutor în cumpărarea maşinii au fost bonusurile săptămânale de la Lucky Studio. Aceste bonusuri ar trebui să fie mult mai mult decât motivante pentru orice femeie, deoarece sunt foarte consistente. Pentru orice câştig încasez într-o săptămână, Lucky Studio mă premiază la sfârşit cu un bonus.

Acesta începe de la 300 de lei şi ajunge la 3000 de lei. 3000 de lei bonus, îţi închipui aşa ceva? La vechiul job abia luam 30-40 de lei bonus pe lună, după ce munceam FOARTE mult. Cu siguranţă, a fi model de videochat la Lucky Studio înseamnă a avea parte de jobul ideal cu câştiguri ideale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here