Lucky Studio: Cum să profiţi de vacanţa perfectă la Paris

0
1261
lucky studio

 

 

       Ţi s-a oferit vreodată şansa să mergi timp de 7 zile într-o vacanţă într-unul din cele mai frumoase locuri din lume? “Paris” este cuvântul care îţi spune cu siguranţă ceva. Probabil acesta este locul în care 90% din oamenii din ţară şi-au dorit să ajungă. Eu nu sunt exclusă dintre aceşti oameni, fiind chiar prima care ar fi făcut orice să ajungă acolo. Norocul meu a fost că nu a trebuit să fac orice, ci doar să mă angajez la Lucky Studio.

Viaţa nu pare simplă, ea este simplă, de fapt. Lumea tinde să complice totul, dar orice poate fi atât de simplu atunci când vrei să fie. Cel puţin, eu nu am vrut să mă complic cu joburi la care nu am nimic de câştigat. Am preferat să fiu mai practică şi să-mi urmăresc propriile scopuri. La urma urmei, eu sunt cea responsabilă de viitorul meu. Dacă nu mă asigur să fie unul bun, nimeni nu o va face în locul meu. De aceea, am făcut ce am simţit şi m-am angajat la Lucky Studio Iaşi. Contractul de colaborare dintre mine şi acest studio de videochat este, cu siguranţă, cel mai bun lucru făcut vreodată.

Câştigul din spatele videochatului

          Fiindcă nu am fost niciodată genul de fată care să se mulţumească numai cu puţin am căutat mereu să găsesc joburi la care să nu-mi pierd timpul. Aş fi preferat să stau acasă decât să merg la un job care mă plăteşte cu 900 de lei lunar. Ce să fac cu banii aceştia? Numai 100, 200 de lei dau lunar pe transport. Apoi mai urmează şi facturile, mai cumpăr ceva de mâncare şi gata banii. Păi eu merg la muncă doar să ies din casă? Nu, aşa ceva nu am acceptat. Din acest motiv am aşteptat până am găsit locul de muncă potrivit: Lucky Studio.

Din ce am văzut eu iniţial, Lucky Studio se încadra perfect în toate cerinţele mele. Oferea un program flexibil şi uşor, jobul de videochat este uşor şi nu necesită efort sau alte treburi iar salariul este … WOW! Cu şansa de a câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, Lucky Studio mă putea ajuta să câştig peste 7.000 de lei lunar.

Luna aceasta am fost în cea mai extraordinară vacanţă

          Aceste câştiguri m-au uimit foarte mult, totul fiind chiar o surpriză pentru mine. Nu mă aşteptam să pot câştiga atât de mult, dar imediat ce am început să lucrez am văzut că aşa este. Am început să câştig zilnic între 320 şi 350 de lei. Cu cât perseveram mai mult şi îi ascultam pe trainerii care mă ajutau, cu atât depăşeam această sumă mai repede.

Şi aşa am continuat câştigând chiar şi 450 de lei pe zi. După 30 de zile am primit bonusul de angajare de 6.250 de lei şi am rămas din nou uimită. Faptul că managera şi-a ţinut toate promisiunile şi mi-a oferit tot ce mi-a garantat a fost foarte important. În doar două luni de muncă la Lucky Studio am strâns 10.000 de lei. Cu aceşti bani, am mers la Paris şi am petrecut vacanţa visurilor mele timp de 7 zile. Lucky Studio este ceea ce am căutat mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here