Lucky Studio- cum mă bucur de angajarea în videochat la 34 de ani

0
8709
Lucky Studio

 

       Venită recent din străinătate, am încercat să îmi caut un job care să îmi ofere cât de cât stabilitate. Situaţia din străinătate s-a înrăutăţit şi m-am găsit nevoită să mă întorc în ţară, însă la vârsta mea este greu să mai găsesc un job avantajos. Mai ales când vine vorba de o familie de întreţinut, pentru că am doi copii.

Iar un job pentru mine era o necesitate urgentă. Din fericire, am aflat şi eu din vorbă în vorbă despre un studio de videochat din Iaşi, Lucky Studio. Am luat numărul lor de pe internet şi i-am sunat imediat, prima întrebare fiind limita de vârstă. Din câte auzisem, în acest studio se oferă câştiguri foarte mari şi merita să încerc.

Când managera mi-a spus că limita de vârstă este 40 de ani, am simţit o răsuflare uşoară care mi-a liniştit tot corpul. Nu aş fi crezut că în acest domeniu se fac angajări şi pentru doamne peste 30 de ani. Acesta este un lucru bun, deoarece înseamnă că sunt angajatori serioşi şi profesionişti.

După cum spuneam, am căutat stabilitatea înaintea tuturor. Din acest motiv, deşi aveam mai multe variante de alegere la Lucky Studio, am ales un salariu fix. La vârsta mea, nu mi-am permis să risc pentru că am copii de crescut.

Iar salariul fix oferit de Lucky Studio nu a fost unul tocmai neglijabil. Vorbind de o sumă de 4.500 de lei lunar, spun cu mulţumire că acest studio m-a salvat. Această sumă înseamnă mult pentru mine, mai ales raportându-mă la economia din ţară. Este de 4 ori mai mult decât aş fi primit la un alt job, ceea ce înseamnă că îmi pot permite să ofer copiilor mei o viaţă bună.

Pentru a colabora în aceste condiţii, cerinţele celor de la Lucky Studio nu au fost deloc mari. Tot ce trebuia să îndeplinesc erau cunoştinţele minime de limba engleză. Cu aceste cunoştinţe, puteam lucra alături de ei în domeniul videochatului. Mi-am ales o cameră de muncă din cele 25 disponibile, în care urma să lucrez 5 zile pe săptămână, timp de 8 ore. Având în vedere că am lucrat în străinătate, cu un program încărcat şi haotic, acest aspect mi s-a părut chiar avantajos.

Asta pentru că am ales tura de dimineaţă, iar la ora 3 după amiaza eram deja acasă la copiii mei. Ce poate fi mai frumos de atât? O mulţime de bani, timp pentru familia mea şi weekend-uri libere. Sunt acasă, în sfârşit, în ţara mea. Lucky Studio mi-a oferit liniştea pe care am căutat-o toată viaţa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here