La Lucky Studio, pot să câștig între 2.400 şi 18.000 de lei pe lună

0
1075
lucky studio

 

         Este incredibil cum înainte mă chinuiam pentru 1.000 de lei pe lună, iar acum câştig lejer peste 4.500 de lei. Aşa ceva a fost posibil doar fiind model de videochat la cel mai bun studio din ţară, Lucky Studio Iaşi. Câştigurile mele de aici nu îmi mai plătesc chiria şi atât, ci mă pot bucura pe deplin de viaţă cu ele.

Cu ajutorul comisionului care ajunge la 80% din câştiguri şi cu trainingul primit de la Lucky Studio, pot să mă mândresc cu câştigurile mele. Nu mai trebuie să fiu stresată în niciun fel, pentru că aici totul este uşor şi simplu. De la program, până la salariu, libertate şi intimitate, totul este după voinţa mea. Mai pe scurt, toate acestea depind de mine.

La început, am câştigat şi 150 de lei pe zi. Apoi, am avut şi între 300 şi 400 de lei. Am ajuns chiar şi la 800 de lei, iar uneori sunt seri când câştig şi peste 800 de lei. Totul depinde de ambiţia mea şi de starea mea de spirit. Lucky Studio îmi permite să lucrez când vreau, în ce zile şi la ce oră vreau, iar salariul îl iau în funcţie de performanţele mele. Poate să fie 2.400 de lei, poate să fie 4.500, sau chiar 18.000 de lei. Nimic nu mi se pare imposibil şi greu de când sunt la Lucky Studio. Am învăţat că totul stă în atitudine şi perseverenţă.

Bonusurile la Lucky Studio sunt şi ele un motiv pentru care modelele sunt motivate. Vorbesc de bonusuri săptămânale care ajung până la 3.000 de lei sau despre bonusurile de angajare care încep de la 1.720 lei şi ajung la 38.880 în funcţie de durata contractului. Despre orice subiect aş vorbi, cu Lucky Studio eu ies în câştig. Nicio alegere pe care o fac aici nu mă lasă în pierdere. Este cel mai perfect loc de muncă din Iaşi pentru orice femeie.

Mă bucur că am un loc de muncă în videochat, şi mai ales că acest loc de muncă este la Lucky Studio Iaşi. Momentan, am aproximativ 7.000 de lei lunar, datorită experienţei acumulate. Însă, asta nu depinde numai de experienţă. Depinde şi de caracter, de cum mă fac plăcută în faţa admiratorilor şi cum ştiu să îi cuceresc. Ideea este să am cât mai mulţi admiratori pentru cât mai mulţi bani. Dar nu îmi fac griji, pentru că Lucky Studio mă susţine permanent. Cu cele mai profesioniste machiaje, coafuri şi cele mai frumoase camere, nu am cum să nu câştig.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here