La Lucky Studio nu am niciun stres legat de muncă

0
1188
lucky studio

Prima dată când am auzit de videochat mă gândeam că e destul de complicat. Însă, citind şi ascultând părerile fetelor care lucrează aici, mi-am dat seama că nu-i chiar așa. Acum ştiu că cele mai multe modele de videochat care lucrează pentru Lucky Studio au câştiguri mari cu destul de puțin efort.

Managera de la studio, Claudia, ne amintește adesea că fetele care lucrează la Studio Lucky Studio câştigă între 300 şi 800 de lei pe zi. Una dintre ele a câştigat chiar 2100 lei în 7 ore lucrate. Se întâmplă foarte rar ca un model, dacă îşi da puţin interesul şi cunoaşte limbile engleză şi franceză la nivel conversaţional, să câştige mai puţin de atât. Trebuie să fii total absentă că să nu câştigi bani din videochat lucrând la Lucky Studio.

Însă, uneori, chiar dacă nu ai multe de făcut, tot trebuie să fii prezentă în mediul online. Nu am multe sarcini de îndeplinit. Trebuie să fiu activă pe profilul meu pentru partenerii de conversaţie din Europa şi America. Pot să spun cu siguranţă că cea mai proastă zi a mea a fost când am câştigat doar 100 lei. Totul  a fost din vina mea, că nu prea mi-am dat interesul.  Mă gândeam doar la vacanţa în Grecia pe care mi-o rezervasem şi în care urmă să plec a doua zi.

Da, Lucky Studio m-a ajutat să plec în Grecia. Cum? Păi, mi-am dat interesul în fiecare zi de muncă. Aşa am ajuns să câştig mai mulţi bani. Am venit veselă şi binedispusă la muncă. Este imposibil pentru un model să nu facă bani frumoşi dacă nu vine cu forţe proapete şi cu un gram de umor.

Lucky Studio îţi dă bani la finalul turei

Probabil că acesta este cel mai bine atunci când vrei bani. Desigur, poţi să optezi şi pentru un salariu garantat de 4500 lei. Însă, cel mai bine este să ai bani zilnic. Nu se ştie când vezi o poşetă într-o vitrină şi vrei să o cumperi. Sau, nu se ştie în ce club vei merge după ce ieşi de la muncă. Ca şi femeie, este bine să fii independentă. Nu trebuie să stai după cineva, să îţi facă cinste. Mai bine, fă-i tu cinste.

Să demonstrezi că eşti o femeie independentă nu este rău. Ba din contra. A-ţi şti bine principiile şi regulile de viaţă chiar te avantajează. Ai avantajele tale personale şi mai ai avantajele oferite de Lucky Studio. Cum să nu fie un job pe care nu ţi-l doreşti? Eu una ţi-l recomand cu încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here