La Lucky Studio, iti primesti toti banii la zi

10
1895

Inca de cand am demisionat de la ultimul loc de munca, stau si ma intreb oare cate femei au fost in locul meu. Pentru ca sunt sigura ca multe femei au fost nedreptatite la locul de munca si asta nu este corect. Cel putin, eu am avut o experienta oribila pana sa ma angajez la Lucky Studio Iasi.

Lucram la o agentie de publicitate, iar ca oricare alt job, aceasta agentie a pus la dispozitie niste bonusuri. Ei bine, aceste bonusuri insemnau mai multa munca. Asa ca eu mi-am propus sa muncesc mai mult, pentru a obtine mai multi bani.

Cine n-ar vrea mai multi bani, daca ar prinde ocazia? Si uite asa am lucrat eu o luna cu cel putin 2 ore in plus fata de programul si asa incarcat de 9 ore, si ajungeam acasa epuizata, cu dureri de cap.

Inainte de Lucky Studio lucram pentru 900 de lei pe luna

Dar am zis ca o sa merite, pentru ca o sa-mi primesc bonusul cel mare, pe langa salariul de 900 de lei. Surpriza a fost ca nu s-a intamplat deloc asa, iar in momentul in  care acestia trebuiau sa imi dea bonusul, m-au criticat pentru ca am muncit cum nu trebuia.

Asta pentru ca era un bonus mare si nu voiau sa mi-l dea. Am fost foarte dezamagita si, dupa nenumarate certuri ca la usa cortului, mi-am dat demisia si am zis ca mai bine ma angajez la Lucky Studio, decat sa mai am parte de asemenea angajatori.

Desi lumea a tot judecat videochatul, macar aici am gasit un job in Iasi asa cum trebuie. Am parte de un mediu placut de munca, de propria mea camera in care fac videochat, de liniste si pace, legalitate, respect si conditii excelente de munca.

La Lucky Studio castig peste 300 de lei pe zi

Aici nimeni nu ma critica, nimeni nu ma deranjeaza si lucreaza doar femei in acest studio de videochat din Iasi. Plus de asta, pe langa cei peste 300 de lei pe care ii obtin zilnic, mai am parte si de bonusuri.

In caz ca nu stiai, Lucky Studio pune la dispozitia romancelor un job in Iasi in care pot castiga intre 300 si 800 de lei pe zi. Asadar, ofera angajari in videochat mai mult decat avantajoase.

Bonusurile de aici ajung si la 3.000 de lei saptamanal

Partea cea mai frumoasa este ca bonusurile din acest studio de videochat sunt saptamanale. In fiecare duminica, primesc bonusuri intre 300 si 3.000 de lei. 3.000 de lei!! Iti dai seama?

Si le primesc fara comentarii si certuri, cum era la vechiul job. La Lucky Studio cei de aici sunt fericiti sa-mi ofere banii castigati de mine din videochat. Uite d-asta eu iubesc Lucky Studio!

10 COMENTARII

    • Da. Asta apreciez la Lucky Studio, ca indiferent de cati bani castig, ei mi-i vor da fericiti, nu se vor certa cu mine precum cei de la vechiul job. 😀

    • Intr-o singura luna? Pai cred ca am obtinut undeva la 6.200 de lei. :X o suma frumusica, as putea spune. Decat 900 de lei, mai bine 6.000 la Lucky Studio. 🙂

    • Pai cred ca e datorita faptului ca Lucky Studio a fost votat cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Avand acest titlu, probabil trebuie sa se ridice la anumite standarde, zic eu 😀 De aia castigam asa bine 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here