La Lucky Studio, am viata de studenta pe care orice ieseanca si-o doreste

6
1486
videochat lucky studio
videochat lucky studio

Numai studentii stiu cat de grea este viata cand sunt departe de parinti si trebuie sa te descurci cu ce poti. Fetele din Iasi care sunt la facultate o duc foarte greu, majoritatea se angajeaza pentru ca nici parintii nu le pot trimite prea multi bani. Daca un parinte castiga 1.000 de lei lunar, iti dai seama ca nu poate trimite toti banii.

Nici macar jumatate nu poate trimite. Asa ca o studenta din Iasi primeste de la parinti cam 200-300 sau in cele mai bune cazuri, 400 de lei de cheltuiala. Ori eu castig 400 de lei numai din videochat la Lucky Studio, si ii castig zilnic.

Cum crezi ca-i mai bine? 400 lei zilnic sau 400 lei lunar?

videochat lucky studio
videochat lucky studio

Despre ce vorbim? De ce sa stau cu 400 de lei lunar de la parinti, cand pot avea lejer cate 400 de lei in fiecare zi si sunt castigati si de mine? Nu trebuie sa dau socoteala nimanui, nu cer bani nimanui si sunt pe propriile mele picioare.

Cate fete nu viseaza sa fie asa? Mai ales studentele din Iasi, care au joburi de le epuizeaza si nu mai sunt in stare de nimic. Multe din ele lucreaza la restaurante si unele au pus chiar jobul pe primul plan, pentru ca petrec multe ore la munca si nu mai pot merge la cursuri.

Pai eu nu vreau asa. Eu daca fac o facultate, o fac asa cum trebuie. Asa ca mi-a trebuit un job care sa ma ajute sa pun facultatea pe primul loc, iar intamplator jobul de la Lucky Studio este acela. Cu programul din videochat de aici pot merge oricand la studio si pot castiga peste 400 de lei zilnic doar din socializare pe net.

Studentele din Iasi ar iubi un job asa ca la Lucky Studio

videochat lucky studio
videochat lucky studio

E usor ca pot sa impart cursurile de la facultate cu programul de munca de la Lucky Studio. Ideea este ca-mi pot face singura un program, iar eu aleg turele de munca in functie de cursurile pe care le am. Iti dai seama ca asa e cel mai misto.

Sunt sigura ca multe studente ar visa sa aiba un job ca al meu. Am si colege la facultate care lucreaza la restaurante cate 12 ore pe zi si sunt epuizate, n-au chef de nimic si abia castiga cativa bani de care trag o luna intreaga. Ele tin de banii aia si-i economisesc, in vreme ce eu castig zilnic la Lucky Studio si ii cheltui pe ce vreau eu, cand vreau. Asa da!

 

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here