Jobul la Lucky Studio m-a ajutat sa depasesc problemele cu banii

10
2163

Este deja un lucru bine stiut ca tinerii insuratei sa isi cumpere casa sau apartament dupa nunta, dar printr-o rata la banca sau prin datorii. Cu salariile din Romania, nu a fost posibil niciodata sa-ti cumperi ceva atat de mare cu banii jos. De aceea m-am bucurat enorm cand am dat peste jobul de la Lucky Studio, pentru ca a fost diferit.

Eu si sotul meu nu mai faceam fata datoriilor. Eram deja casatoriti de un an si el trebuia sa plece peste tot prin strainatate pentru a trimite bani sa platim datoriile. Eu nu mai voiam asta, voiam sa fim o familie normala. Plus de asta, planuisem si un copil.

Castigurile zilnice de la Lucky Studio m-au ajutat enorm

NoProblem_wallpaper

Cum sa avem grija de copil, daca eu lucrez zi si noapte in tara, iar el prin strainatate?! Pur si simplu nu mai puteam. Asadar, plimbandu-ma intr-o zi prin Iasi, am vazut cateva afise cu Lucky Studio, cum ca se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic.

Am fost curioasa, asa ca m-am dus la interviu. Fara sa-i spun sotului meu, initial, pentru ca voiam sa vad despre ce e vorba. M-am dus si am vorbit, iar cand am vazut ca este adevarat si ca o sa pot castiga atatia bani zilnic, mi-am sunat sotul.

I-am zis sa vina acasa, pentru ca e cea mai buna varianta. El sa lucreze de acasa, sa stea aproape de familie, iar eu ca model de videochat la Lucky Studio. La urma urmei, ce aveam de pierdut?

Castig lunar peste 5.600 de lei in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara

Chiar daca el lucra in strainatate, impreuna nu reuseam sa avem 4.000 de lei lunar. Dar, cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio castig numai eu lunar peste 5.600 de lei.

Da, e adevarat. Chiar cand am inceput sa lucrez la Lucky Studio am castigat din primele zile peste 250 de lei. Apoi am tot crescut si am tot crescut in castiguri, iar astazi am si 500-600 de lei zilnic. Iar sotul meu are 2.000 de lei lunar la jobul sau.

Nu mi-e jena ca am mai mult decat el, pentru ca suntem o familie si facem asta pentru bunastarea familiei. In total, avem peste 8.000 de lei lunar in casa, din banii amandurora.

In acest fel, putem sa ne platim datoriile la banca fara nicio grija. Deja am platit mai bine de jumatate de cand lucrez la Lucky Studio si in cateva luni voi termina de tot cu datoriile, iar eu si sotul meu ne vom bucura de o familie obisnuita si linistita, datorita jobului de la Lucky Studio.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here