Jobul în videochat la Lucky Studio – locul perfect pentru femei puternice

0
1089
lucky studio

Am întâlnit peste tot joburi în care forţa şi puterea femeilor era desconsiderată. Nicăieri nu găseam un job unde femeia să conducă. Însă, nu mai este cazul. Lucky Studio este paradisul femeilor pe pământ. Aici femeia este precum o zeiţă, în care răsfăţul şi frumuseţea sunt accesoriile sale.

Lucrez ca model de videochat de 2 ani, însă asta numai pentru că este vorba de Lucky Studio. Acest studio m-a atras cu profesionalismul său în acest domeniu de muncă. Iar acum sunt foarte mulţumită că am trecut peste prejudecăţi şi am venit aici. Aici, mă simt ca şi cum aş pluti în nori. Fiind un loc unde numai femeile au acces, şi unde femeia este cheia succesului, mă simt eu însămi.

Bucuria unor beneficii de calitate

Ca o dovadă a devotamentului faţă de femei, Lucky Studio oferă o gamă variată de beneficii, dedicate nouă, femeilor. Voi enumera câteva, pe care le-am considerat cele mai importante pentru mine.

Accesoriile, bijuteriile, ceasurile, hainele, călătoriile şi alte răsfăţuri de acest gen sunt importante pentru femei. Prin urmare, o să încep cu partea financiară: banii. Am ales Lucky Studio, pentru că banii pe care îi câştig aici, sunt imposibil de câştigat altundeva.  Vorbim aici de un salariu fix de 4.500 de lei, sau banii de pe comision,  care începe de la 50% şi ajunge la 80%. Plata se face la zi, iar eu câştig între 300 şi 800 de lei, de care mă bucur la sfârşitul fiecărei ture. Ca să nu mai menţionez de bonusul de angajare de 26.530 de lei, la contractul de 2 ani – este uimitor.

Intimitate şi liberatate. Ca femei, ne place să avem intimitatea noastră, să fim libere în felul nostru. Fără ca nimeni să ne critice. Eu profit la Lucky Studio de propria mea cameră, superb aranjată, unde îmi pot exploata fiecare parte a senzualităţii mele. Împreună cu admiratorii mei, zilele trec în cel mai frumos mod. Fiecare zi e încă un compliment de frumuseţe pentru mine.

Siguranţa este şi ea pe primul loc. Fiind femeie, îmi place să ştiu că sunt mereu ocrotită. Lucky Studio îmi oferă transport gratuit non-stop. Avem şoferiţe, care se ocupă cu transportul nostru la studio şi acasă. Dar siguranţă se mai referă şi la altceva. Se referă la legalitate, la corectitudine. Viitorul meu este asigurat astfel cu Lucky Studio, contractul fiind 100% legal.

Acestea sunt doar câteva motive esenţiale pentru mine, însă fiecare om are firea sa. La câte beneficii sunt la Lucky Studio, cine ştie ce poate să îţi placă şi ţie aici. Ar trebui să încerci şi tu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here