Jobul in videochat de la Heylux ma ajuta sa-mi indeplinesc toate visele

10
18381

Nici nu vreau sa-mi imaginez de cate ori mi-am dorit sa merg in vacante prin Thailanda, Hawaii, Jamaica. Iubesc marea, plaja, iubesc lucrurile scumpe. Cine nu le iubeste? Tu nu ti-ai dorit niciodata asta? Eu stiu sigur ca am vrut asta in fiecare secunda a vietii mele, iar Heylux m-a ajutat cu mare drag sa am toate astea.

Cum? Oferindu-mi un job in videochat in Iasi, lucru ce mi-a adus castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic. Frumos, nu? Iar asta nu este totul, fiindca Heylux este cel mai profesionist studio de videochat din tara, iar asta vine la pachet cu multe beneficii.

Heylux ofera premii pentru fiecare model, in fiecare saptamana, pana la 3.000 lei

Living-HeyLux-3_

Unul din beneficiile principale sunt bonusurile saptamanale de la Heylux, care imi aduc in fiecare duminica premii intre 300 si 3.000 de lei. Ghici ce fac eu cu acesti bani. Exact! Merg in vacante prin locuri exotice, ce altceva as putea face.

Asta mi-am dorit viata, iar Heylux ma ajuta sa am totul. Prin castiguri, premii, dar si conditii superbe de munca. Daca ar fi sa intri in studioul de videochat numit Heylux, nu vei mai vrea sa pleci, crede-ma.

Cand o sa vezi candelabrele Swarovski, tapetul Versace, luminile, mobilierul premium si canapelele din piele, o sa crezi ca ai ajuns in Rai. Si, intr-adevar, Heylux este paradisul femeilor. Oferind un job exclusiv feminin, Heylux este locul potrivit unde orice femeie peste 18 ani se poate realiza.

Castig zilnic 600 de lei din videochat

5604844_orig

Eu n-as fi crezut ca voi avea o cariera din videochat, dar in momentul in care am ajuns sa am zilnic cate 600 de lei in acest studio de videochat, situatia s-a schimbat. Totul s-a schimbat in viata mea, de fapt.

Am inceput sa merg mai mult la spa, la masaj, in saloane, sa ma aranjez altfel, sa ma imbrac mai elegant si sa am o altfel de atitudine fata de mine. Am inceput sa ma respect mai mult, iar asta datorita jobului de la Heylux care ma face sa fiu independenta.

Este super sa nu depind de nimeni si sa stiu ca tot ce am este muncit de mine! Chiar luna asta mi-am cumparat prima mea masina datorita muncii mele in videochat de la Heylux. Ce pot spune, sunt multumita pana peste urechi de acest job, iar asta ma face sa fiu in culmea fericirii.

Mai ales cand stiu ca toate femeile ma invidiaza, mai ales cand merg pe strada si ele vad cum sunt imbracata, ce accesorii port si ce parfum am. E perfect! Heylux e perfect!

10 COMENTARII

    • Nu mi se pare deloc ca sunt asa. E munca mea, sunt banii mei, iar eu imi permit sa fiu in orice fel vreau :* iar jobul de la Heylux e mai demn decat multe altele 😉

    • Nu pot sa dezvalui marca masinii, dar este una foarte frumoasa, te asigur. Daca o sa vii si tu la Heylux, ma vei vedea cu ea. Si de ce nu, poate o sa ai si tu una :>:>:>

  1. Cata rautate. Daca face videochat si face bani, imediat gata judecati. Da de divele de la tv care fac acelasi lucru nu aveti nimic de comentat? Cum credeti ca au alea bani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here