Jobul de la Preziosa imi aduce foarte multi bani zilnic si premii saptamanale

10
31251

Lucrul care m-a fascinat cel mai tare la Preziosa si care m-a determinat sa ma angajez ca model de videochat aici au fost castigurile zilnice. Pana sa ma angajez in acest studio de videochat din Iasi, nu mai castigasem niciodata banii la zi.

Si trebuie sa spun ca acest aspect m-a atras. Mai ales ca nu este vorba despre orice suma la Preziosa, ci despre valori intre 300 si 800 de lei, bani pe care eu ii pot primi la sfarsitul fiecarei ture. In momentul acesta, probabil te gandesti ca pentru a castiga atatia bani, stau foarte mult la studio.

Am parte de un job in videochat la care castig sume mari de bani

Ceea ce nu este adevarat, bineinteles. Pentru ca stau doar 8 ore online la Preziosa, socializez cu admiratorii care intra pe pagina mea, iar la sfarsitul turei apar banutii. Pot sa fie 300 de lei, pot sa fie 800 de lei. Niciodata nu stiu cat o sa castig intr-o zi, dar un lucru este cert: oricum castig bani din videochat la Preziosa.

Cu acest job in Iasi la Preziosa am acum si timp liber foarte mult, dar si banii pe care mi i-am dorit mereu. Asta pentru ca mi-am ales ce tura de munca am dorit, astfel incat sa nu-mi pierd ziua pana seara la munca, asa cum faceam inainte.

Cu banii de la Preziosa merg zilnic la cumparaturi

girlwalknewyork

Dupa ce se termina tura de munca de la Preziosa, merg prin Palas sa-mi cumpar cateva haine cum banii obtinuti, parfumuri, pantofi, depinde de ce imi atrage atentia in ziua respectiva. Apoi merg la restaurant, mananc si ma relaxez si dupa ies la plimbare cu cateva prietene.

Si chiar si asa, tot imi raman bani, pentru ca nu reusesc sa-i cheltui pe toti. Daca te intrebi de ce, e simplu. Pentru ca banii pe care ii castig zilnic nu sunt singurii pe ii primesc la Preziosa.

Deoarece am castiguri zilnice din videochat, Preziosa ma rasplateste cu premii la fiecare sfarsit de saptamana, acestea fiind in bani cu valori intre 300 si 3.000 de lei. Astfel, nu trebuie sa-mi fac griji in privinta costurilor, pentru ca banii nu-mi lipsesc de cand lucrez ca model de videochat la Preziosa.

Ma bucur ca am gasit un job in Iasi care sa ma aprecieze pentru ceea ce fac, sa ma recompenseze si, ca si cum asta nu ar fi de ajuns, sa-mi ofere si transport, machiaj, sedinte foto si training specializat, toate gratis. Asa da job!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here