Jobul de la Lucky Studio mi-a adus cazare gratis 2 luni

0
1373

Sunt sigura ca Lucky Studio este deja renumit pentru asa ceva, insa eu nu ma pot abtine sa n-o spun si eu. Probabil deja toata lumea stie ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si ca pune la dispozitie o vila cu cazare gratis pentru toate modelele care vor asta, dar o s-o mai spun si eu.

Pentru ca poate sa para banal, sau un lucru pe care oricine l-ar putea face, insa pentru mine nu l-a facut oricine. Atunci cand Lucky Studio m-a ajutat cu cazarea, eram intr-un moment foarte naspa al vietii mele si nimeni nu m-a ajutat, ci doar femeile de la Lucky Studio.

Lucky Studio m-a ajutat cu lucruri la care nici nu ma asteptam

De aceea nu voi uita niciodata acest studio de videochat din Iasi si cate lucruri au facut femeile care lucreaza aici pentru a-mi oferi mie confort si siguranta. N-am mai intalnit atata omenie si respect din partea oamenilor nicaieri, ci doar in acest studio. De asta poate il si iubesc atat, iubesc acest job in Iasi.

Acum un an si jumatate eu ma aflam intr-o situatie dificila. Nu mai aveam unde sa stau in chirie in Iasi si trebuia sa gasesc o solutie rapida. Aveam si bagaje si asa mai departe, deci trebuia sa fie ceva de moment. Mergeam prin Iasi in taxi cand vazusem un afis cu Lucky Studio.

Acolo scria ceva de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, angajare legala si nu mai stiu ce. Luasem numarul in graba si sunasem, le explicasem situatia mea si m-au invitat la studio, unde mi-au zis ca-mi pot oferi cazare pe gratis timp de 2 luni. Deci acest lucru s-a intamplat in cateva ore. Intr-o chestiune de cateva ore eu deja aveam unde sa stau datorita celor de la Lucky Studio.

M-am angajat la Lucky Studio pentru ca este o oportunitate unica

Mi-am luat frumos bagajele si m-am instalat la vila lor, dupa ce fusesem de acord sa ma angajez in videochat la Lucky Studio. Si cum sa nu fi fost de acord, cand vedeam ce conditii misto sunt acolo?

Se vedea cat de profesionist este Lucky Studio numai dupa aspectul studioului. Mai ales ca aveam nevoie si de job si daca la studio se castiga atat de bine in fiecare zi si mai primeam si cate un bonus saptamanal, era perfect. Nu aveam cum sa refuz, deoarece aceasta era o oportunitate unica in viata. Iar eu am dorit sa profit si ma bucur ca am facut-o. Lucky Studio inseamna totul pentru mine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here