Jobul de la Lucky Studio imi ofera timp si pentru vacante

10
1899

Inainte sa lucrez la Lucky Studio, ma plangeam foarte mult de jobul meu. Lucram ca si agent de vanzari intr-un magazin mic, dar era super enervant, pentru ca aveam o multime de nemultumiri. Ba nu aveam destul timp liber, ba munceam prea mult, ba primeam bani prea putini… Nu ma puteam distra deloc.

Asta pentru ca un agent de vanzari are targeturi de indeplinit. Oricine stie asta. Iar eu nu-mi permiteam o vacanta sau mai mult timp liber, pentru ca daca nu imi indeplineam targetul, nu primeam nici putinii bani promisi. Si de aceea munceam de dimineata pana seara si ajungeam acasa franta de oboseala.

Nu mai aveam chef de nimic, si uite asa imi treceau zilele si anii pe langa mine, fara ca macar sa ma distrez si eu putin. Am pus capat acestui lucru in momentul in care m-am angajat la Lucky Studio.

La Lucky Studio am gasit jobul care imi permite sa fiu libera

Pentru mine era mult prea obositor sa lucrez ca si agent de vanzari, pentru ca uneori lucram si duminica. Mai pe scurt, nu aveam deloc timp liber. Si sincer acest lucru ma enerva la culme.

Asa ca am decis sa las prejudecatile deoparte si sa ma angajez ca model de videochat la Lucky Studio Iasi. Eu am mai vrut odata sa ma angajez la Lucky Studio, acum un an.

Atunci aflasem de acest studio de videochat din Iasi si de faptul ca-mi pot face propriul program de munca aici, in timp ce castig zilnic intre 300 si 800 de lei. Am renuntat la aceasta idee, insa, pentru ca ai mei nu erau de acord.

Dar acum, ca m-am mutat de la ei, m-am decis sa fac ce simt. Asa am ajuns eu sa lucrez la Lucky Studio ca si model de videochat: din nevoia de bani si timp liber. Iar daca inainte nu aveam niciunul din aceste lucruri, la Lucky Studio Iasi le am din plin.

Castig peste 300 lei zilnic si am timp si bani de vacante si distractii

Nici nu ma asteptam sa am succes in videochat, dar training-ul, make-upul gratis zilnic si amenajarile foarte frumoase de aici m-au ajutat sa am mai multa incredere in mine. Si plus de asta, este si un mediu super prietenos, unde lucreaza doar femei.

Asa ca ma simteam in largul meu zilnic cand cate o soferita de la Lucky Studio ma conducea cu masina la studio, iar eu castigam peste 300 de lei zilnic. Sunt linistita, am parte de tot ce vreau la acest job in Iasi, dar mai ales vacante si timp liber.

Am decis sa aleg sa lucrez 5 zile pe saptamana, a cate 8 ore la Lucky Studio. Si pot schimba turele de munca oricand, asadar pot merge in vacante in Paris, Grecia, Italia si nu ma tem in privinta banilor, pentru ca obtin destui la Lucky Studio Iasi.

10 COMENTARII

  1. Eh, asa da job… Sa poti merge cand vrei tu, fara sa te streseze nimeni. Misto rau. Dar intrebarea mea este daca mai faci si altceva pe langa videochat…:-/

    • Ti se pare ca mi-as pierde timpul mintind? Eu doar incerc sa ofer niste informatii pentru fetele interesate de videochat. La urma urmei, suntem cu totii oameni si trebuie sa ne ajutam intre noi 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here