Jobul de casierita nici nu se poate compara cu jobul de la Lucky Studio!

0
1082

 Stiu ca ar trebui sa dau termeni de comparatie pentru jobul de casierita pe care-l aveam si jobul de la Lucky Studio, dar chiar nu am asa ceva. Din orice punct de vedere, jobul de model de la Lucky Studio reuseste sa bata toate joburile. Este cel mai bun si punct. Pentru mine, cel putin.

Alte fete poate au alte preferinte, dar eu stiu ca prefer sa stau bine-mersi pe o canapea din piele de la Lucky Studio, in fata unei camere si-un monitor super performant, sa vorbesc si sa zambesc si-n mai putin de 8 ore sa castig intre 300 si 670 de lei, cam cat castig eu.

Am auzit de Lucky Studio din intamplare, de la niste fete

Spun asta pentru ca am avut joburi, slava domnului… Am lucrat oriunde se putea lucra, iar ultima oara eram casierita. Si-ti dai seama, ca si casierita, am de-a face zilnic cu oameni si aud multe chestii. Asa am auzit si de Lucky Studio, de altfel, vorbeau niste fete care au trecut pe la casierie.

Am tras cu urechea fara sa vreau si asa am auzit niste lucruri interesante. Iti poti imagina ca eram curioasa sa aflu mai multe, oricine ar fi. Mai ales la cat de nemultumita eram de jobul de casierita. Mai aveam si zile in care aveam client nervosi la casierie, sau nemultumiti si-mi faceau ziua praf.

Si trebuia sa rezist de la 8 dimineata pana la 10 seara, la inchidere. Deci nu-mi era usor, mai ales ca nici salariul nu ma motiva. Dar n-aveam de ales, aveam nevoie de un job cat sa ma intretin. Asta nu insemna ca-mi si placea. Oricum cam 70% din romani isi urasc jobul :)) Sau poate chiar mai multi.

Am sansa sa evoluez cu castiguri zilnice de pana la 670 de lei

Ce e de iubit la un job unde lucrezi de dimineata pana seara, fara sa evoluezi si fara sa ajungi nicaieri, nici macar din punct de vedere financiar? Normal ca toti isi urasc joburile, n-au incotro. Eu am gasit aceasta portita cu jobul de la Lucky Studio si am scapat, m-am ajutat pe mine insami.

Ajunsa aici la studio, unde lucrez deja de cateva luni bune, pot spune 100% ca nu exista job care sa se poata compara cu acesta. Pai pune si tu conditiile…in primul rand ca am propria camera la Lucky Studio, nu e galagie, nu e urat, nu dau peste oameni morocanosi sau sefi, doar eu si camera.

Sunt doar cateva ore de munca si sunt online, deci pot asculta si muzica, ma pot relaxa, pot sta intinsa… Totul e curat, impecabil, sunt numai fete aici si banii…oh, bine, banii sunt mai multi decat oriunde altundeva. Deci, nu se compara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here