Intr-un an la Lucky Studio mi-am cumparat cea mai tare masina

0
1299

Mereu ma deranja cand ieseam pe undeva si venea cineva cu o masina super misto si cu totii se uitau la ea. Ma facea sa ma simt inferioara intotdeauna, pentru ca eu nu aveam asa ceva. Si chiar imi doream foarte mult, acesta e adevarul. Imi doream foarte mult sa ma priveasca si pe mine toti in timp ce ies dintr-o masina superba, cumparata din banii mei, desigur. Lucky Studio a fost ajutorul meu in aceasta privinta.

Anul acesta am implinit un an de cand lucrez ca model de videochat la Lucky Studio iar luna trecuta mi-am cumparat cea mai frumoasa masina, pe care mi-am dorit-o mereu. Toate prietenele mele ma invidiaza, dar adevarul este ca si eu m-as invidia pe mine cu o asemenea masina! :)).

Puteam sa-mi cumpar masina oricand, dar voiam una scumpa

Si nu te gandi ca a trebuit sa muncesc un an la Lucky Studio pentru a-mi permite o masina. Deoarece puteam sa-mi iau o masinuta si din primele luni la Lucky Studio, avand in vedere ca eu castigam peste 6.000 de lei in fiecare luna. Dar nu voiam, imi doream o masina super scumpa.

Asa ca am pus deoparte cativa bani dupa fiecare luna muncita la Lucky Studio. Iar in acest timp m-am si distrat, nu te gandi ca doar puneam deoparte. Ideea este ca la Lucky Studio  castig in fiecare zi sume intre 300 si 800 de lei din videochat si aveam de unde sa pun deoparte si sa-mi mai ramana sa ma si distrez in acelasi timp.

Oricum primisem si-un bonus de angajare de peste 10.000 de lei la Lucky Studio si ma bucur si de bonusuri de performanta saptamanale, de pana la 3.000 de lei. Asa ca banii vin de peste tot din videochatul de la Lucky Studio, nu e nicio problema.

La Lucky Studio pot obtine ce vreau. Castig zilnic o multime de bani

Ba chiar am putut pune in fiecare luna cam 3.000 de lei deoparte, iar intr-un an acestia s-au adunat si mi-am cumparat cea mai misto masina, exact pentru gustul meu. In prima zi in care am cumparat-o m-am dus la o petrecere unde erau toti prietenii mei si alti cunoscuti, iar cand m-au vazut iesind din masina am avut acel sentiment pe care mi l-am dorit mereu sa am.

Este super cat de usor pot castiga bani la Lucky Studio, mai ales modul in care ii castig: stand cate 8 ore online, ascultand muzica si tastand, la fel ca acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here