Întotdeauna voi vorbi cu simpatie despre jobul meu în videochat la Lucky Studio

10
12442

Am călătorit peste tot prin ţara asta, am avut fel şi fel de joburi, angajatori care mai de care şi la un moment dat, m-am oprit pur şi simplu. Mi-am zis: de ce fac asta, de ce nu caut ceva benefic pentru mine? Tot ce făceam era să îi îmbogăţesc pe alţii prin munca mea şi mă săturasem, iar aşa am ajuns la Lucky Studio.

Şi da, este un studio de videochat din Iaşi, dacă asta te întrebi. Astăzi voi vorbi despre videochat şi despre părerea mea sinceră cu privire la acesta. M-am decis că este mai bine să fac asta, pentru că am văzut în societate o oarecare exagerare cu privire la acest job în Iaşi.

Mai ales din partea fetelor, care atunci când aud de videochat, le auzi ţipând: “Vaaii, nuuu!! Euu, aşa ceva? Doamne fereşte!”. Şi vrei să-ţi spun părerea mea sinceră şi adevărată despre asta? Majoritatea care zic asta se prefac.

Toată lumea tot spunea că videochatul ba e nu ştiu cum, ba că nu e un job credincios şi bla bla. Sincer? Mă apucă râsul.

Oamenii mă invidiază pentru câştigurile peste 300 de lei de la Lucky Studio

1339246690-238914-www.nevseoboi.com.ua_nevseoboi---42-2

Da, mă amuz şi adevărul este că oamenii nu critică videochatul din bună credinţă, ci din invidie. Asta pentru că mulţi nu sunt în stare să câştige între 300 şi 800 de lei zilnic, precum fetele de la Lucky Studio. Am dreptate?

Ştii şi tu că aşa este, că dacă ai avea 800 de lei zilnic, maşini, bijuterii, haine scumpe şi aşa mai departe, mulţi oameni te privesc cu invidie.

Ei bine, asta se întâmplă şi cu videochatul la Lucky Studio. De ce să mă ascund după perdele şi să mă prefac uimită, precum unii oameni? Nu, frate, eu fac videochat la Lucky Studio şi sunt mândră de asta!

Pentru că am bani, am o viaţă fericită, am parte de vacanţe, am tot ce vreau! De asta!

Ce înseamnă, de fapt, videochatul la Lucky Studio?

living-5-n

Şi ştii care este partea cea mai amuzantă? Că nimeni nu ştie că videochatul la Lucky Studio nu înseamnă decât simplă socializare pe internet.

Am mai văzut fete pe internet care încercau să vorbească despre videochat dar evitau să spună anumite lucruri să nu se supere lumea. Dar pe mine nu mă interesează acest lucru, aşa că o voi spune.  

Câte fete nu stau pe Facebook sau pe Skype cu iubiţii lor şi se folosesc de cameră pentru a se vedea unul pe altul? Eu zic că multe fete din România fac asta. Ei bine, eu fac asta la Lucky Studio, dar pentru bani!

Aceasta este diferenţa, iar asta înseamnă un studio de videochat bun, precum Lucky Studio. Asta înseamnă, de fapt, videochatul la Lucky Studio, pentru care se agită mulţi. 😀

10 COMENTARII

  1. :))) eşti amuzantă, cum ai abordat situaţia. Dar ai dreptate, nu e mare lucru să faci videochat în ziua de astăzi.. Nu ştiu de ce unii oameni nu înţeleg asta.

  2. Ce revoltată eşti… dar îţi dau dreptate într-un fel. Adică na, dacă stai pe internet şi faci anumite chestii nu înseamnă că Lucky Studio este demn de judecat.

  3. Ehhh, lasă, că le ştiu eu pe aceste fete. Zic toate că nu vor, că nu fac, dar uite că majoritatea ajung să iubească videochatul, pentru că este super avantajos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here