Împlinire obţinută fără prejudecăţi

0
1208
lucky studio

Bună, fetelor! Eu sunt Jannine, sunt din Iaşi, am 20 de ani şi sunt studentă în al doilea an la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Litere. Speriată de împrejurări şi văzând cât de dificil este să găseşti un loc bun de muncă, am fost sigură că voi da lovitura făcând această facultate. Sigur, să recunoaştem, este o facultate bună şi de mare prestigiu.

Pentru mine studiile sunt foarte importante şi aşa au fost mereu. Părinţii mei m-au educat mereu să fiu o faţă conştiincioasă, să învăţ şi mai apoi să îmi găsesc un serviciu bun. Ei sunt oamenii care încă mai cred în diplome, şi la ora actuală. În fine… aici este vorba despre cu totul altă poveste şi nu aş vrea să insist prea mult cu ea.

Jannine nu este numele meu real, aşa cum probabil v-aţi imaginat deja. Folosesc acest pseudonim de când m-am angajat la Lucky Studio. Aşa cum probabil sugerează şi numele, Lucky Studio este unul din cele mai tari studio-uri de videochat din ţară.

Să recunosc:  înainte să mă hotărăsc să vin la Lucky Studio eram o fată foarte ruşinoasă, pudică şi neîncrezătoare. Aveam preconcepţii referitoare la  această meserie şi ştiam că unii desconsideră  fetele de la videochat. Am aflat că de fapt nu au nici un motiv să facă asta.

Am călcat pentru prima oară la Lucky Studio de mână cu cea mai bună prietenă a mea, care m-a încurajat şi mi-a prezentat avantajele în mare. Am fost atrasă de bani. Aş fi ipocrită dacă aş spune altceva.  Sumele de bani câştigate m-au determinat să devin model la Lucky Studio.

La început mi-a fost greu pentru că aveam impresia că toată lumea se va uita ciudat la mine. Ei bine, nici nu m-am confruntat vreodată cu aşa ceva. Mi-am dat seama că nimeni nu află decât fetele din studio (uitasem să precizez că la Lucky Studio lucrează doar femei), însă toate erau în aceeaşi situaţie ca şi mine.

Cu curaj, am început să realizez că meseria pe care o practic este chiar frumoasă. La fel ca fiecare femeie, îmi place să fiu alintată, răsfăţată şi în centrul atenţiei. Aici am reuşit să îmbin utilul cu plăcutul şi să fiu chiar împlinită cu job-ul meu.

Tot acest articol are scopul de a vă îndepărta de prejudecăţi, fetelor! Să nu vă sacrificaţi niciodată împlinirea doar pentru că vă este teamă de ceea ce vor crede oamenii. În plus, buzunarele sunt pline toată luna! J J J

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here