Ieri mi-am cumparat un inel cu diamant din banii castigati la Preziosa

0
1032

Luna viitoare urmeaza cel mai important eveniment din viata mea: nunta. Si desigur ca pentru a avea nunta pe care mi-am dorit-o, cu aranjamentele dorite, imi trebuia un job in Iasi datorita caruia sa-mi permit asta. Mereu am vrut sa fiu genul de femeie independenta, asa ca nu eram de acord ca un barbat sa ma intretina. De aia m-am si angajat la Preziosa, pentru a fi independenta.

Aveam o dorinta foarte mare. Voiam sa-mi cumpar eu singura verigheta si sa fie un cu diamant, pretioasa si frumoasa. Oricum cuplurile merg si aleg impreuna verighetele, dar eu voiam s-o aleg si s-o cumpar pe a mea, din banii mei. Bineinteles ca era si un inel anume in joc, pe care il voiam. Dar era foarte foarte scump.

La Preziosa castig intr-o luna cat in 6 luni la vechiul job in Iasi

Cam cat 6 salarii de-ale mele de la vechiul job in Iasi, ca sa-ti faci o idee. Si nu-mi permiteam sa pun deoparte in fiecare luna toti banii doar pentru acel inel. Asa ca am gasit o solutie mai practica: jobul in videochat de la Preziosa.

Aici cred ca am castigat banii pe care nu i-am castigat niciodata in viata mea. Si intr-un timp atat de scurt! Adica daca inainte trebuia sa muncesc 6 luni de zile pentru a-mi cumpara acel inel, acum la Preziosa nu am lucrat decat o luna pentru asa ceva. Si tot mi-au mai ramas bani chiar si asa.

Deci iti poti face o idee despre cat de avantajos este videochatul la Preziosa. Avand in vedere ca eu castig in fiecare zi sume intre 300 si 800 de lei, cred si eu ca este avantajos. Nici nu are cum sa fie altfel, sa fim seriosi. Orice femeie vrea un asemenea job in Iasi, orice fata isteata doreste sa profite de avantajele de la Preziosa.

Toate visele mele devin realitate lucrand in videochat la Preziosa Iasi

Cu castigurile de aici am reusit chiar ieri sa-mi cumpar cel mai frumos inel cu diamant, pe care mi l-am dorit ani intregi. Cat de usor e sa obtii lucrurile pe care ti le doresti atunci cand faci videochat la Preziosa, n-ai idee.

Daca as fi stiut dinainte ca toate visele imi vor deveni realitate in acest studio de videochat din Iasi, ma angajam de mult, sincera sa fiu. Oricum, nici acum nu este tarziu. Chiar daca nu-s angajata de mult timp la Preziosa, nu prea am de gand sa plec curand. Iubesc acest job in Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here