Heylux m-a incurajat mereu de cand sunt model de videochat

0
1098

Daca nici celor de la Heylux nu le pot multumi pentru tot ce-au facut pentru mine, nu stiu cui as mai putea multumi in viata asta! Am 5 ani de cariera alaturi de Heylux si lucrurile n-au fost nicicand mai infloritoare in viata mea. Acesti 5 ani mi-au adus absolut orice mi-am dorit de la viata, dar numai datorita faptului ca am stiut langa cine sa mi-i petrec.

Am ales intelept studioul de videochat Heylux si nu regret nici pana astazi, iar daca mai sus am spus “cariera”, sa nu te uimeasca. Chiar si un model de videochat poate avea o cariera, da, atunci cand stie langa ce studio sa fie. In cazul meu, Heylux s-a nimerit a fi cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

La Heylux am stiut ca n-o sa dau gres niciodata

Asadar, n-aveam cum sa dau gres cu asta. As fi vazut in cei 5 ani de experienta daca am facut o alegere gresita, altfel de ce as mai fi stat atat aici? Stii bine ca femeilor nu le place sa se resemneze cu ceva ce nu le place, nu ne sta in fire, pur si simplu.

Vorbind de cariera, pentru mine acest job a insemnat mai mult decat orice alt job as fi avut in viata asta. Puteam fi director, patron, puteam fi orice, dar tot nu mi-ar fi adus castigurile pe care mi le-a adus Heylux, si nu vorbesc doar de castigurile materiale.

Fiecare zi a fost pentru mine o zi in care am evoluat, in care am invatat si-n care m-am schimbat. Inainte sa ma angajez la Heylux ca model de videochat, eram o persoana total diferita, cu o gandire putin toxica. Imediat ce m-am angajat la Heylux, m-am simtit deja mai fresh, ca o gura de aer proaspat.

Am zile cu castiguri de 500 lei si zile cu castiguri de 900 lei. O experienta unica!

Am inceput sa ma schimb, sa vad viata cu alti ochi, sa fiu mai puternica, mai indrazneata si mult mai impunatoare, cu ambitii mult mai mari si planuri marete de la viata. Crede-ma, felul in care Heylux poate schimba o femeie este uimitor si unic, n-am mai vazut asa ceva.

In toti cei 5 ani am reusit sa-mi iau si masini, si case si tot ce-am vrut. Castigurile zilnice au fost si de 400, 500 de lei, dar au fost si de 900 de lei intr-o zi, niciodata nu am stiut cat voi castiga. Cert a fost ca mereu am castigat si nu m-am plans nici o zi.

Heylux nu m-a dezamagit niciodata si iubesc ca mi-a deschis ochii in acesti ani. Se pare ca videochatul nu e asa rau pana la urma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here