Hai sa-ti spun cum am aflat de videochat si de Lucky Studio Iasi

10
1876

Luna trecuta am avut parte de un training in Iasi, cu o firma de vanzari. Mi-am dorit sa urmez acest curs, pentru a-mi dezvolta anumite calitati. Nu mai fusesem in Iasi pana atunci, asa ca totul a fost o surpriza pentru mine. Si partea interesanta pentru mine a fost sa vad pe foarte foarte multe afise un anume nume, Lucky Studio.

Ulterior, am aflat ca acesta este un studio de videochat din Iasi, si culmea se spune ca este si cel mai bun din toata tara. Eu mai auzisem de videochat inainte, dar niciodata nu vazusem afise cu acestia pe nicaieri.

Asadar, pentru mine a fost o premiera sa vad pe strada afise cu videochat. Pentru ca, de obicei, acestia se ascundeau in sedii mai in departare de oras. Si acum inteleg si de ce se ascundeau: pentru ca nu erau in regula.

Lucky Studio apare peste tot in Iasi

logo-1

Uite, de exemplu, consider ca daca acest Lucky Studio era peste tot in Iasi, o fi legal, nu? Dar oricum nu asta conteaza. Afisele pe care le vazusem doar m-au lasat putin pe ganduri.

Dar am inceput sa le analizez abia in momentul in care am aflat ca o fosta colega de liceu este la facultate in Iasi si face videochat la Lucky Studio. Abia atunci am inceput sa ma gandesc mai mult de unde mi se parea cunoscut acest nume, ce era cu acele afise si asa mai departe.

Trebuie sa spun ca am fost putin uimita sa aflu de colega aceasta, nu ma asteptam. Stiam si din liceu ca ea avea probleme financiare, dar nu am dat prea multa atentie. Abia cand m-am intalnit cu ea pe strada am inceput sa mai povestim.

Am aflat ca o prietena din liceu face videochat la Lucky Studio

Am mers la Palas la o cafea, unde am discutat mai pe larg despre tot ce a mai facut ea in ultima vreme. Mi-a parut bine ca a fost sincera si nu s-a ascuns fata de mine si ca mi-a zis ca face videochat la Lucky Studio.

Mi-a zis ca a ajuns sa lucreze in acest loc pentru ca a dat la facultate in Iasi si nu avea cu ce plati chiria si taxele. Iar cum ai ei n-au ajutat-o niciodata, a trebuit sa se descurce. Si, la fel ca si mine, a aflat de Lucky Studio de pe afise, asa ca s-a angajat.

Ma bucur, insa, ca nu regreta deloc decizia pe care a luat-o. O felicit ca se descurca singura. Vorbind cu ea, m-am lamurit ca nu toate afisele expuse pe strada spun minciuni, ci ca ea chiar se bucura de adevarate beneficii la Lucky Studio.

Castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, iar asta se vedea si in hainele pe care le purta, in bijuterii, in pantofi, si in faptul ca am mers in cea mai scumpa cafenea din Palas si am stat mult timp acolo, iar ea a platit toata consumatia.

Ce pot spune? Ma bucur ca am aflat de videochat si de Lucky Studio in acest fel Macar acum o sa am o parere ok despre videochat, fara sa-mi fac idei preconcepute.

10 COMENTARII

  1. Si eu sunt la facultate in Iasi si am auzit ca multe fete se duc la Lucky Studio pentru a duce o viata mai ok, dar nu e mare lucru. Adica nici nu-ti dai seama care fata face videochat si care nu, sunt fete absolut normale.

  2. Eu cunosc o fata din Iasi care e si la Facultatea de Drept si face si videochat la Lucky Studio. Ce sa-i faci daca taxele si chiriile sunt mari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here