Gata cu stresul de a fi frumoasa zilnic! Cu Preziosa ma ingrijesc doar la saloanele din Iasi

10
1770

Nu-mi amintesc in ce moment am crescut si am inceput sa ma stresez cu privire la fiecare lucru minuscul ce tine de mine, dar s-a intamplat si nu mai am ce face. De fiecare data cand simteam cum corpul meu se schimba, ma stresam, dar cu Preziosa nu mai trebuie sa ma agit deloc.

Inainte cumparam tot felul de creme si produse ieftine care-mi faceau mai mult rau decat mine. Le luam in speranta ca nu mi se va mai face pielea rigida, nu voi mai avea probleme cu caderea parului, nu-mi vor mai aparea cosuri. Dar nu reuseam niciodata.

Preziosa imi usureaza munca in videochat in fiecare zi

Sincera sa fiu, sa fii femeie e greu, mai ales daca vrei sa fii ingrijita si frumoasa. Iar eu ma saturasem sa ma stresez zilnic pe aceasta tema. Asa ca am luat atitudine: mi-am luat un job in Iasi care sa-mi permita sa merg zilnic la saloane si sa nu mai trebuiasca sa-mi fac griji de cum arat.

Cu banii pe care ii castig zilnic din videochat la Preziosa, ma descurc sa merg la manichiura, la pedichiura, la masaj cu diferite creme si uleiuri, la tratamente, la spa, la coafor si oriunde merge o femeie pentru a simti cum renaste de fiecare data. Si daca esti femeie, stii bine cat sunt de scumpe aceste sedinte si iesiri la saloane.

Dar bine ca eu castig intre 300 si 800 de lei zilnic din videochatul la Preziosa si n-am de ce sa-mi fac griji in aceasta privinta. Imi permit din plin sa merg sa ma rasfat la saloane si-mi mai raman si bani pentru distractii si alte lucruri. Daca inainte mergeam o data pe an la un salon de ingrijire, acum merg de cel putin 10 ori pe luna.

Fiecare zi e o relaxare pentru mine de cand fac videochat!

Si ma simt ca-n rai, crede-ma! E asa super sa ma duc sa ma rasfat intruna in acele locuri, sa-i las pe altii sa ma faca frumoasa, ma ma relaxez… Divin! Oricum si Preziosa imi ofera pe gratis cateva sedinte de infrumusetare, la fiecare 6 luni, cand mi se schimba manichiura, pedichiura, parul… tot look-ul, de fapt!

Si chiar ma bucur ca au asemenea servicii pentru mine, cat si make-up zilnic si sedinte foto, transport gratis, cazare si alte cele. Chiar ma bucur foarte mult! Dar ma bucur si mai tare cand stiu ca eu castig destui bani sa-mi permit sa merg si singura oriunde vreau si sa-mi cumpar tot ce vreau. Cine ar fi crezut ca videochatul la Preziosa este ceea ce am cautat toata viata?:X

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here