Gata cu ratele la banca! Jobul de la Heylux ma ajuta sa scap de ele

7
1425

De cand am inceput sa lucrez si locuiesc singura, problemele au inceput sa apara usor, usor in viata mea. Este normal, daca nu mai eram sub protectia parintilor. Am inceput sa am si eu pretentii, sa-mi doresc si eu una alta si pentru asta-mi trebuiau bani, asa ca am inceput sa fac rate la banca. S-o spun sincer, daca nu era Heylux, poate si acum eram afundata in datorii si rate.

In situatia mea se afla, cu siguranta, mai bine de 50% dintre romani. Ne dorim una alta, sau de nevoie ne ducem la banca si facem rate peste rate. Problema este ca eu n-am decat 26 de ani si deja aveam vreo 3 rate, iar asta nu-mi placea deloc. Mi-am zis sa fac ceva sa ies din situatia aceea, pentru ca nu era bine.

Am dorit sa ma angajez in videochat pentru a castiga multi bani

In acest fel am ajuns sa fac videochat la Heylux. Nevoia de bani m-a adus in acest studio de videochat din Iasi, voiam sa castig indeajuns de mult incat sa pot scapa de rate. Dupa cum bine stiam deja, din videochat se castiga cei mai multi bani asa ca nu aveam alta varianta.

Am avut cateva restrangeri la inceput, dar imediat ce am ajuns la Heylux si am vazut conditiile de munca, mediul si colegele de acolo, m-am acomodat una doua. Plus ca si femeile care lucreaza la Heylux sunt super dragute si primitoare si au facut in asa fel incat sa nu ma simt niciodata stanjenita.

Ba chiar mai mult, de fiecare data ma simteam chiar ca acasa cand veneam la studio si stateam la cafea si tigara cu fetele. Asta am iubit cel mai mult la jobul de la Heylux, ca veneam cu drag aici. Si cand am vazut cati bani se pot castiga din acest job in Iasi, mi-am zis ca am dat peste norocul vietii mele.

Cu jobul de la Heylux castig asa cum nu mi-as fi imaginat vreodata

Ma gandeam eu ca poate se castiga 3.000-4.000 de lei din videochat, dar nu-mi imaginam ca se pot castiga chiar si cate 7.000 de lei lunar, asa cum fac eu. Am zis ca poate o sa castig cu 1.000-2.000 de lei mai mult decat castigam la vechiul job, dar Heylux mi-a depasit orice asteptare.

Cu un castig zilnic de peste 300 de lei si bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, mi-a fost usor sa scap de toate ratele la banca, pe rand. Lucrez deja de un an si ceva la Heylux si mi-am platit toate datoriile pe care le aveam, plus ca mai am parte si de transport si alte lucruri gratuite care m-au ajutat sa economisesc bani. Asa da!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here