Frumuseţea este promisiunea fericirii

0
1093
frumusete cu Lucky Studio

Oamenii ajung să te critice aspru în funcţie de frumuseţe, în funcţie de ceea ce spui, ce faci sau cum gândeşti încât ajungi la un punct în care te gândeşti că frumuseţea vine din interior, iar atunci când ai un interior frumos îţi promiţi ţie să fii fericită.

Când am ajuns să lucrez pentru Lucky Studio Iaşi am început să am în vedere faptul că fiecare fiinţă umană este diferită că nu există două feţe identice şi nu există două personalităţi simetrice. Inferioritatea, aşa cum s-ar referi ea, este văzută ca o calitate unică sau ca o individualitate în funcţie de ceea ce îţi permiţi să afişezi. Ce fac oamenii să se simtă inferiori sau din ce motive se simt inferiori?

Poate că nu este vorba de un loc de muncă precum cel de la Lucky Studio, poate că nu este vorba de banii pe care îi câştigi şi cu siguranţă nu poate fi vorba de înfăţişarea unei persoane, dar se pare că nu este nici o definiţie pentru a descrie cum te poate face un om să te simţi inferior prin ceea ce are în interiorul său.

Lucrând luni de zile pentru Lucky Studio şi fiind supusă zi de zi criticilor am învăţat că nu am puterea de a influenţa gândurile oamenilor cărora nu le pasă de mine. Managera de la Lucky Studio mi-a spus într-o zi că cei mai mulţi nu se află pe această lume doar pentru a mă judeca pe mine, încât poate unora nici nu le pasă ce fac sau ce gândesc. Ştiu că nimeni nu este perfect, că nimeni nu poate să îmi contrazică gândurile sau acţiunile, iar pentru mine iarba este întotdeauna mai verde în curtea mea decât în curtea altcuiva.

Probabil dacă nu erau restul modelelor de la Lucky Studio să mă ajute să mă conving că frumuseţea interioară este promisiunea fericirii, nu realizam că cineva poate să aibă un interior diferit de al meu. Am renunţat la a mai lupta contra unui sentiment de a mă compara tot timpul cu alţii şi de aceea am decis că drumul meu nu se va opri aici şi în nici un caz nu am să renunţ la munca mea de la studioul Lucky, care pe lângă multe alte aspecte, îmi oferă o stabilitate financiară care îmi permite să fiu diferită de alţii şi altele.

Frumuseţea este cea pe care o creezi, cea pe care o reflectezi, cea pe care o dezvălui lumii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here