E super usor sa castig bani din videochat la Lucky Studio

5
1282

Dupa ce m-am angajat la Lucky Studio Iasi, prietenele mele carora le spusesem ca fac videochat mi-au zis ca nu le vine sa creada ca tocmai eu am facut asta. Si pe buna dreptate, deoarece pana sa fiu model de videochat la Lucky Studio, eram foarte inchisa in mine.

Nici macar eu nu m-as fi gandit ca o sa fiu in stare sa fac asta. Inainte sa fac aici videochat ma gandeam la tot felul de lucruri, imi faceam imagini in cap despre acest domeniu de munca si zeci de alte lucruri. Pur si simplu nu ma inchipuiam facand asa ceva.

Daca ma luam dupa altii, nici astazi nu castigam atat de multi bani

Din spusele unor oameni din societate, videochatul nu e un job ok si eu m-am luat dupa vorbele lor, in loc sa vad cu ochii mei. Dar acum ca vad cu propriii mei ochi, asta s-a schimbat. Acum consider ca videochatul e singurul job datorita caruia o fata isi poate schimba viata in bine si poate avea un viitor.

Adica sa fim seriosi. Unde in alta parte mai castigi peste 7.000-8.000 de lei lunar doar din 8 ore muncite pe zi, a cate 5 zile pe saptamana? Videochatul la Lucky Studio ma ajuta sa traiesc regeste, nu alta. Pana sa fiu model de videochat aici, munceam cate 13 ore pe zi la o firma unde nu primeam mai mult de 1.160 de lei pe luna.

Iar acum, la Lucky Studio Iasi, ma bucur de sume zilnice intre 300 si 800 de lei pentru 8 ore de vorbit online. Nu as fi crezut ca e asa usor sa fac videochat, sincera sa fiu. Este atat de frumos sa lucrez la studio pentru ca sunt total libera.

Cu jobul de la Lucky Studio mi-e usor sa imi creez un viitor frumos

Atunci cand intru in camera mea de logare, sunt libera sa muncesc cum vreau, sa spun ce vreau, si nimeni nu ma deranjeaza. Timp de 8 ore, eu imi vad de treaba mea si nimeni nu-mi zice ce sa fac. Adica daca vreau sa dansez, dansez, daca nu vreau, nu o fac. N-am absolut nicio obligatie sa fac ceva.

Asta inseamna sa ai un job adevarat, un job la care mergi cu drag si unde ti-e mai mare placerea sa castigi bani. Pai normal ca mi-e drag sa castig bani in fiecare zi la Lucky Studio, mai ales cand ma gandesc ca la sfarsit de saptamana pot primi si cate un bonus intre 300 si 3.000 de lei pentru acele castiguri. N-am sa mai judec niciodata un job fara sa vad cum e. Jobul de model de videochat de la Lucky Studio este, cu siguranta, ceea ce am cautat mereu.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here