Din jurnalul unei visătoare

0
1356
poveste

Până nu mai demult eram o femeie inocentă, visătoare, credulă şi de ce nu plină de speranţe şi de încredere în această lume, dar totul până la un punct, când am început să mă îndoiesc de lumea în care trăiam şi în care îmi desfăşuram fiecare zi. Am ajuns să cred că am pus pe mine un costum şi o masca şi am început să joc un rol total opus vieţii mele, în situaţia în care trebuia să pretind că iubesc, că accept orice mi se încuviinţa şi să realizez orice acţiune sau activitate se dorea de la mine, fără a fi întrebată măcar o clipă dacă îmi doresc.

Într-o zi oarecare, mergând pe stradă am văzut un afiş de la Lucky Studio şi spunea că este „un loc de muncă care îţi schimbă viaţă” şi mă gândeam în sine ce fel de muncă îţi mai poate schimba viaţa în aceste vremuri atât de tulburi. I-am spus partenerului că vreau să merg să îmi încerc norocul la studioul Lucky şi a refuzat. Aşa că nu am avut de ales, decât să îi spun că este viaţă mea şi este dreptul să îmi joc orice carte care îmi apare în faţă.

Desigur că nu a înţeles şi a fost principalul motiv pentru care am renunţat la o relaţie bolnavă. Am ajuns în cadrul campusului Lucky Studio şi am dat peste o mulţime de domnişoare şi doamne drăguţe care m-au întâmpinat cu bucurie, mi-au urat succes şi au ţinut să me felicite pentru alegerea mea.

La început, în primele zile nu prea am înţeles cum stă treaba cu Lucky Studio, până când într-o zi am stat lângă o colegă super drăguţă şi super isteaţă, care mi-a spus unele taine ale aceste meserii şi drept să spun, a început să mi se pară logic tot ceea ce îmi spunea. Şi nu îmi spunea pentru că citise undeva, ci îmi spunea din propria experienţă.

Cu timpul am ajuns să lucrez zilnic cu Lucky Studio şi implicit am ajuns să fiu recunoscătoare pentru că m-au primit în marea lor echipa, că mi-au arătat tainele şi secretele videochatului, că au ajutat la conturarea şi la dezvoltarea personalităţii mele, şi în ultimul rând, m-au ajutat să câştig bani frumoşi pentru primele săptămâni. În următoarele luni am ajuns să am şi bonusuri şi chiar să merg în vacanţe şi la centre de înfrumuseţare, la sala de sport şi am început să am mai multă grijă de mine. El care m-a pierdut, nu are decât să plângă acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here