Din ce castig zilnic la Heylux ma distrez tot timpul

6
1569

Ma crezi cand spun ca nici eu nu ma asteptam sa am un job datorita caruia sa ma distrez incontinuu, fara sa ma intereseze de nimic? Pur si simplu nu ma asteptam sa gasesc asta la Heylux. Ma gandeam ca e un job ca oricare altul, doar ca e vorba de videochat.

Dar se pare ca n-a fost asa si mi-a depasit asteptarile. De cand colaborez cu Heylux ca model de videochat, nu mai stiu cum este sa ma plictisesc. Vara aceasta, de exemplu, cred ca mergeam in fiecare saptamana in Mamaia din ce castigam la Heylux.

Heylux ofera cele mai mari bonusuri din videochat in Iasi

Daca primeam un bonus mai mare la studio si mai si castigam bine, imediat plecam in week-end la mare, prin cluburi, distractii peste distractii. Nu ma interesa de bani sau de altceva, pentru ca eu castigam si castig lejer peste 1.000 de lei pe saptamana la Heylux.

1.000 de lei se castiga in mod normal la un job obisnuit, intr-o luna de zile in care muncesti mai mult decat e uman. Iar eu pot castiga peste 1.000 de lei intr-o saptamana la Heylux, sau mai precis in 5 zile de videochat. Ca nu muncesc o saptamana intreaga la studio.

Si nici de dimineata pana seara nu lucrez, ci intre 7 si 9 ore, depinde de tura pe care o aleg. Apropo, la Heylux imi fac singura programul de munca, in caz ca nu stiai acest aspect despre videochatul de aici. Sunt libera sa lucrez cand si cum vreau, asta e misto.

Cu banii castigati la studio fac mereu cate ceva misto, distractiv

De asta imi si permit sa ma distrez mereu. E si normal, daca ma bucur de sumele acestea mari de mari si de bonusurile saptamanale oferite de studio, nu-mi sta capul decat la shopping, relaxari si distractii. Nu stiu daca exista zi in care sa nu fac cate ceva din banii castigati la Heylux.

Ori ma duc seara in club cu prietenii, ori ma duc la restaurant, ori la piscina, la masaj, la cinema…oriunde! Gasesc eu lucruri de facut. Asta sa fie problema? Bani sa fie, ca distractiile sunt in permanenta. Am o cu totul alta viata de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi.

Schimbarea este una evidenta si n-as putea fi mai fericita decat sunt acum. Decat poate daca o sa castig si mai multi bani la Heylux! :)) haha, abia astept. Sigur o sa vina si acel moment!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here