Din banii castigati la Heylux, cumpar numai genti, incaltari si haine Guess

6
1552
bani videochat
bani videochat

Stii ce e amuzant? Faptul ca m-am angajat ca model de videochat la Heylux in ideea in care voi face asta numai o luna, pentru ca aveam nevoie de niste bani urgent, iar acum cred ca se implinesc vreo 8 luni deja de cand lucrez aici. Am zis ca e vorba doar de-o luna, dar cand am inceput sa dau de gustul banilor, n-am mai putut renunta.

Parca prea tare-mi placea sa am in fiecare luna castiguri de peste 7.000 de lei din videochat. Dupa ce a trecut o luna la Heylux si primisem si bonusul de angajare de la acestia, am stat si m-am gandit asa: unde sa ma duc? Unde mai castig eu peste 7.000 de lei in doar 7-8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana?

Dupa o luna la Heylux, m-am decis sa lucrez si mai mult

bani videochat
bani videochat

Pentru ca, sa fim seriosi, nicaieri nu mai gasesti si-un program atat de flexibil, un job atat de usor de practicat si bani cu nemiluita, ca sa zic asa. Este o sansa unica, pentru mine cel putin asa este. Decat sa ma fi dus la cine stie ce locuri de munca prin Iasi, sa mai suport tot felul de conditii de munca pentru 3-4 lei amarati, am zis nu.

Si-asa am ramas ca model de videochat la Heylux si crede-ma, nu se putea sa fie mai frumos decat acum. Ma imbrac numai cu haine de firma, toata ziua sunt la cumparaturi numai prin mall-uri si imi permit sa ma distrez asa cum se cuvine, ca pentru varsta mea.

Multe fete din Iasi sunt de varsta mea si nu apuca sa se distreze, pentru ca n-au bani. Eu de ce sa las viata sa treaca pe langa mine? Doar pentru ca nu am bani? Pai ii castig la Heylux Iasi, nicio problema! De exemplu, de ceva timp “mi s-a pust pata” pe Guess si am inceput sa-mi cumpar toata ziua chestii de acolo.

Decat sa lucrez pe 1.000 lei lunar, mai bine-mi cumpar lucruri de 700 de lei zilnic din banii de la studio

bani videochat
bani videochat

Chiar zilele trecute mi-am luat cea mai misto geanta de la Guess, am dat vreo 700 de lei pe ea, dar se merita. Si nu poti spune ca oricine-si permite o geanta de 700 de lei, cand unii muncesc pe 1.000 de lei lunar. Adica hai, sa fim seriosi…

Haine tot de la Guess care-s si ele foarte scumpe, incaltari si zeci de alte lucruri. Asa sa te tot porti numai cu lucruri din mall-uri sa tot traiesti! Asa da, acum imi place si mie cum este viata mea. In final, de ce as refuza sa ma bucur de placerile vietii cand jobul de la Heylux imi ofera sansa asta?

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here