Din 1200 lei nu aveam cum trai, mai bine m-am angajat la Heylux

0
994

Inainte, salariul minim pe economie era de 1000 de lei. Acum, mai nou, este de 1200 de lei. Phahah :))) Wooaaa, mare schimbare, bravo Romania. Ce pot spune, e o evolutie extrem de mare, de parca chiriile nu sunt tot peste 500 de lei lunar, facturile nu-s tot mari… pe bune acum, bataie de joc. Si se mai mira de ce pleaca romanii din tara.

Pai pleaca pentru ca din salariul minim actual nu pot sa faca nimic, nici macar sa treaca strada, pot doar sa isi plateasca cheltuielile lunare si atat. Noroc de mine ca n-a trebuit sa plec, ca am gasit la Heylux un job capabil sa-mi ofere tot ceea ce niciun angajator roman nu poate: venituri mai mari de 5000 de lei lunar.

Te asigur ca nu mai exista locuri de munca precum cel de la Heylux

Daca tu imi spui in acest moment ca gresesc, ca mai exista joburi in Romania unde se castiga mai mult de 5000 de lei lunar, ingenunchiez in fata ta :)) Dar asta nu o sa se intample, pentru ca angajatorii romani sunt mult prea comozi incat sa ofere mai mult de minimul pe economie.

Iti dai seama, pentru un salariu mai mare, tre’ sa plateasca ei impozit mai mare la stat. Pai se poate asa ceva?! Cum mai pun ei bani in buzunar de vile, sa fim seriosi, nu?:)))Uite d-asta prefer sa ma feresc de tot felul de escroci si sa fiu model de videochat la Heylux, in ciuda a ceea ce cred oamenii.

Stii ceva? Mai bine model de videochat la Heylux, unde castig banii din munca mea si stiu ca-s ai mei si sunt castigati dupa puterile mele, decat bataia de joc a altora. Macar stiu ca la Heylux castig din videochat atat cat pot, cat imi propun si aia e.

La Heylux castig cat imi propun si lucrez cate zile si ore pot eu

Aici nu-mi baga nimeni mana in buzunar, aici sunt ca si angajata mea. Castig cat vreau, lucrez in ce zile ale saptamanii vreau, la ce ore pot si primesc banii la fiecare sfarsit de tura. Plus ca totul e legal aici, desi multi mai au dubii. Bineinteles ca daca ar merge in studiouri neprofesioniste, asa ar gasi, dar Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Corectitudinea platilor si legalitatea n-a fost niciodata o problema pentru mine si am luni de zile de cand castig zilnic mai bine de 450 de lei aici, bani pe care i-am primit pana la ultimul leu. Asa se fac lucrurile :3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here