Descopera cum poti face si tu bani zilnic din videochat, la Lucky Studio

10
23956

Avand foarte multi prieteni in Iasi, foarte multi dintre ei mi-au recomandat sa scriu un articol despre Lucky Studio, deoarece foarte multe fete de la facultate de la ei fac videochat acolo.

Initial, am refuzat, deoarece nu stiam nimic despre acest subiect. Dar, dupa ce m-am interesat si mi-au povestit ei mai multe, m-am decis sa scriu totusi ceva despre acest studio din Iasi.

Fetele de la Lucky Studio obtin peste 300 de lei zilnic

lei-ron-bani

Primul lucru pe care l-am aflat despre Lucky Studio de la prieteni a fost ca aceste fete care lucreaza aici au parte de bani zilnic. Mi-au povestit despre o fata de la facultate, care cica face de 3-4 ani videochat la Lucky Studio si are o masina super frumoasa.

Imi povesteau amuzati cum toate fetele de la facultate o invidiaza pentru ca are bani si tot ce vrea ea din videochat. Asa ca apoi am intrebat: cum reuseste ea sa aiba si masina si tot ce vrea datorita celor de la Lucky Studio?

Dupa aceea mi s-a spus ca este scris si pe toate afisele din Iasi ca fetele obtin la Lucky Studio intre 300 si 800 de lei zilnic. Dar aceasta fata care lucreaza de mai bine de 3 ani, cica are mai multi bani in fiecare zi. Iubitul ei este foarte bun prieten cu un amic de al meu, asa ca el mi-a povestit aceste detalii.

Unele modele de videochat castiga chiar si peste 2.000 de lei intr-o zi

Din ce mi-a explicat el, am inteles ca ea castiga zilnic chiar si 2.000 de lei la Lucky Studio, uneori chiar si mai mult. Cica intr-o zi a obtinut chiar si 5.500 de lei intr-o singura tura.

Mie, cel putin, nu-mi venea sa cred. Tocmai de aceea am si scris acest articol, sa-mi spuneti parerea voastra sincera despre aceasta tema.

Asadar, am inteles ca fetele de la Lucky Studio obtin zilnic intre 300 si 800 de lei. Dar cum ii obtin? Asta a fost partea interesanta. Ma asteptam sa mi se spuna ca aceste fete intorc muntii pe dos pentru acesti bani.

Bonusuri de angajare de 38.880 lei?!

06

Dar mi s-a spus doar ca stau pe internet si vorbesc cu diferiti membri de pe site-urile de videochat si ii ademenesc sa cheltuie bani pentru ele. Ehhh, asa da viata. Sa stea degeaba timp de 8 ore si banii sa curga. Asa ar visa orice femeie.

Iar pe langa asta, prietenii mi-au spus ca aceste fete mai primesc si bonusuri de angajare de pana la 38.880 lei, din care multe si-au pus implanturi. Prietenii mei cred ca aceste de la Lucky Studio Iasi duc o viata perfecta si le invidiaza. Dar voi ce parere aveti despre asa ceva?

10 COMENTARII

    • Am spus ca iubitul ei este bun prieten cu un amic de al meu si ca ei mai vorbesc des despre asta. Dar nu e o rusine. Daca fata asta chiar castiga atat, e o mandrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here