De la hobby la o carieră în videochat, la Lucky Studio

0
1188
lucky studio

Hobby-urile sunt ceva în care te angajezi ca să îţi ocupi timpul, sunt activităţi care îţi fac plăcere şi care te ajută să te relaxezi după o zi grea.  După o zi grea la locul de muncă, pentru că lucrez în paralel şi la un magazin specializat în vânzări decoraţiuni interioare, încerc să îmi distrag mintea de la tot ceea ce înseamnă contracte şi facturi şi mă axez pe ceva mult mai intim, mai plăcut şi mai uşor.

Multe femei sunt în căutarea unor idei pe care să le pună în practică pentru bani sau pentru emoţii spirituale, iar mai jos sunt o serie de hobby-uri pe care le-am încercat până să găsesc videochatul Lucky Studio.

Gătitul. Mereu mi-a plăcut să experimentez şi să încerc lucruri noi, motiv pentru care am considerat un job part time la Lucky studio destul de antrenant. Gătitul poate fi o bună soluţie şi pentru cele care se confruntă cu joburi stresante, pentru cele care sunt în relaţii mai puţin pozitive cu partenerii sau pentru cele care vor să facă o meserie din aceasta. Eu personal, aveam zile când veneam de la muncă şi nici nu reuşeam să mai mănânc ceva, pentru că eram stresată de tot ceea ce însemna telefoane şi contracte. Studioul de videochat din Iaşi, denumit şi Lucky Studio mi-a dat şansa să merg la muncă relaxată, să mă întorc cu aceeaşi stare de spirit şi să mă bucur şi de mai mulţi bani.

                Lectura. Nimic nu pare mai confortabil decât să te aşezi pe un scaun sau o canapea şi să ţii o carte bună în mâna. Alegerea cărţilor de lectură este un element care ţine de preferinţele fiecăruia şi implicit de ceea ce înseamnă împrospătarea minţii. Pot spune că în cadrul videochatului din Lucky Studio am parte şi de momente în care le citesc admiratorilor mei poezii. Cel mai mult mă bucură că partenerii mei de discuţie chiar se simt relaxaţi prin intermediul videochatului şi mă miră că acest lucru îmi da mână liberă să fac ce vreau eu în timpul programului meu de muncă.

Deşi lucrez doar câte 4 ore pe zi vinerea şi 8 ore sâmbătă şi duminică, câştigul meu de la Lucky Studio îmi permite să mă bazez mai mult decât o fac pe salariul pe care îl câştig ca şi consultant în vânzări la acel magazin. Probabil vă întrebaţi de ce am ales această variantă. Răspunsul meu este simplu: doresc să am o viaţă decentă, doresc să nu fiu judecată de alţii şi doresc să mă simt apreciată în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here