De ce toate modelele de la Lucky Studio arată atât de bine

0
1031
lucky studio

Până nu demult, mă uitam la emisiunile cu prezentări de modă, la cele de hair styling şi mă gândeam cât de grozav ar fi să am propriul meu specialist în machiaje. Încă de mică nu aveam talent la desen, dar asta nu m-a împiedicat să nu iubesc culorile. Deşi eram fata cu cele mai îndrăzneţe haine în liceu, nu mă deranja.

Apoi, după ce am absolvit liceul, m-am gândit să fac un curs de make up. Însă, gândurile mele au fost date peste cap de un job. Era vorba despre un job de model de videochat pentru cel mai mare studio din România, Lucky Studio. Evident, am optat pentru el. Acum sunt aici, sunt în clădirea celor de la Lucky studio şi îmi desfăşor activitate în perfectă legalitate.

Beneficii colorate pentru mine

Sunt super încântată că în fiecare zi am parte de servicii înalte. Machiajul profesionist este cel care mă face să iubesc într-o oarecare măsură acest job. Zi de zi, stilistele de la Lucky Studio, care sunt în număr de 6, creează din mine un model perfect pentru catwalk.

Tot pentru că aici se lucrează în 3 ture, şi aceste 6 femei lucrează tot în ture. Este plăcut să vezi cum personalitatea fiecăreia şi perspectiva sa naşte noi priviri. De la culori îndrăzneţe, la culori calde şi plăcute, toate creează un contrast perfect pentru mine. Nu plec în camera mea de videochat până când nu îmi fac câteva fotografii pentru a memora creaţia unică de pe chipul meu.

Acum, că este toamna o rog pe Angela sau pe Ina, sau pe oricare domnişoară make-up artist să îmi picteze culorile anotimpului pe faţa mea. Îmi place că ceea ce nu am reuşit eu să fac cu propriile mele voinţe, le am pe mine. Deşi, sunt perfecte, aceste machiaje îmi schimb[ starea de spirit. Este unul din cele mai mari beneficii pentru mine, oferite în mod gratuit de cei de la Lucky Studio.

Nu îmi doresc nimic mai mult, decât să fiu pe atât de unică, pe atât de specială. Fiecare zi în care lucrez cu Lucky Studio este o zi unică, este o zi colorată, este o zi plăcută. Nu doar pentru mine, ci şi pentru celelalte modele de videochat care lucreaza aici. Machiajul este un cadou zilnic, este o parte a ceea ce trebuie să transmiţi online. Acum pot fi un fel de divă în propria cameră, astfel încât să-mi pot fermeca fără niciun efort admiratorii. Sună bine, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here