De ce am ales un job in videochat la Heylux si nu unul in alta parte?

0
1198

 

Inca de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux m-am intrebat cum am ajuns sa fac videochat aici, de ce am ales acest studio si nu altul. De fapt, mereu ma gandeam ca a fost pur noroc sa dau de un studio asa misto cum e Heylux. Dar nu este noroc, asa a fost sa fie, zic eu.

Pentru ca eu mereu am cautat cele mai bune lucruri, iar cand m-am decis sa fac videochat am cautat la fel, cel mai bun studio de videochat din Iasi. Din intamplare, auzisem de la niste prietene care vorbeau despre videochat de Heylux si de castigurile zilnice de aici.

Am aflat de Heylux de la niste prietene care vorbeau despre videochat

Spuneau ca ele nu cred ca se castiga intre 300 si 800 de lei asa cum se spune, ca e imposibil sa fie asa misto si cate si mai cate. Mi-au starnit curiozitatea si, fara sa stie nimeni, m-am dus direct la un interviu la Heylux. Dupa ce m-am decis sa ma angajez, a inceput adevarata mea aventura in videochat.

Iar acum… te intrebi: de ce Heylux si nu alt studio, sau chiar alt job in alt domeniu? Pentru ca jobul de model de videochat de la Heylux este singurul job care poate ajuta o fata/femeie sa aiba un viitor frumos, intr-adevar stralucitor, asa cum si-a propus.

Eu, de exemplu, nu ma gandeam niciodata la viitor pentru ca ma temeam de ce-o sa se intample cu mine. Dupa ce m-am angajat la Heylux, am inceput sa-mi fac planuri, sa ma gandesc la fel si fel de lucruri. Si de ce? Pentru ca acum imi permit. Am bani, am un job stabil si tot ce-mi doresc de la viata.

Sunt sigura ca si tu ai vrea sa castigi bani in fiecare zi la Heylux

Acum stiu ca poate nu toata lumea stie care este treaba cu videochatul, asa ca o sa incerc sa fiu mai explicita. Vrei sa stii de ce si tu ai alege un job la Heylux si nu altul? Pentru ca la Heylux primesti cazare gratis din prima, transport in fiecare zi (de acasa la studio si inapoi), sedinte foto in permanenta, sedinte de infrumusetare, make-up si accesorii in videochat.

Ti se pare mult? Ei bine, nu este nici 50% din cate ofera jobul de la Heylux. Si gandeste-te ca toate acele lucruri spuse mai sus sunt gratis. Pe langa acelea, un model de videochat de la Heylux se bucura si de training specializat, suport tehnic 24 din 24, amenajari spectaculoase in fiecare camera de logare si sansa de a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat.

Cu toate acestea, un model de videochat poate ajunge sa aiba chiar si 80% din castiguri, din prisma faptului ca ofera si bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, care pot dubla veniturile lunare. Ei bine, acum intelegi de ce ai vrea un job la Heylux?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here