De ce am ales să lucrez în videochat, la Lucky Studio Iaşi

0
1040
lucky studio

 

Bună! Sunt Anastasia şi sunt recent venită în studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi. Pot spune că, până acum, am găsit o mulţime de beneficii ale acestei meserii. Sunt încântată să lucrez cu aceste femei deosebite, într-o mare familie. De la doamna contabilă şi până la toate modelele de videochat, ne respectăm mult între noi.

Nu doar familia mare m-a convins să rămân aici ca şi model de videochat, ci şi avantajale de care am avut parte încă din prima zi. Când am început să lucrez, adică prima mea zi de muncă, mi-am dat seama că nu trebuie să am experienţă în aşa ceva. Totul decurge de la sine dacă ştii cum să te pliezi după ceea ce îşi doreşte admiratorul tău. Chiar înainte să intru online cineva a avut grijă de mine şi de machiajul şi coafura mea. Mi-a plăcut la maxim cum am fost machiată de către un make-up artist profesionist, cu care colaborează Lucky Studio. Întotdeauna mi-am dorit să arăt precum frumoasele manechine din reviste şi pentru mine acesta a fost un vis îndeplinit. Pentru aceasta pot spune mulţumesc Lucky Studio!

Plus că, pe lângă partea de make-up, am avut parte şi de plata la zi după ce mi-am terminat programul pe ziua respectivă. Nu mi-a venit să cred că am avut această şansă să plec acasă cu banii în mână după doar o zi de muncă. Câştigul meu a fost doar al meu, încât am început să mă gândesc la o colaborare pe termen lung cu studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio.

Tot aici am şansa să îmi organizez propriul meu program de muncă, astfel încât să optez pentru una din cele 6 ture de care dispune studioul de videochat, în orele stabilite de mine şi în zilele pe care mi le doresc eu. Mă tentează să merg pe varianta de a lucra mai mult în weekend, tocmai pentru că mare parte dintre partenerii virtuali îşi caută în aceste zile un mijloc de a se relaxa şi de a-şi înfrumuseţa ziua. De altfel, în timpul săptămânii, majoritatea persoanelor au un loc de muncă, iar eu spre exemplu mai fac şi promoţii în timpul zilei, pentru un ban în plus. Întotdeauna este bine să ai ceva care să îţi asigure câştiguri reale, un job stabil. Asta sunt sigură că voi găsi în cadrul Lucky Studio, un studio de videochat premium, cel mai bun din Iaşi şi din ţară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here