De cand lucrez la Lucky Studio, am uitat de problemele cu banii

10
34388

Acum cand stau si ma uit la trecut, nu-mi dau seama cum reuseam sa ma descurc cu un salariu de 1.100 de lei pe luna. Mai ales cand chiria era 600 de lei. De fapt, nu ma descurcam, acesta este adevarul. Traiam la limita pana sa ma angajez in videochat la Lucky Studio.

Asadar, sunt foarte recunoscatoare pentru ce-mi ofera astazi Lucky Studio Iasi, pentru ca fara ei n-as fi stiut ce inseamna o viata fara griji si probleme. Cu veniturile de la vechiul job, traiam de la o luna la alta. Mai cu datorii, mai cu economii si lipsuri, si uite asa trecea luna.

Majoritatea banilor se duceau pe cheltuieli si chirie, iar restul pe transport pana la munca si inapoi. Asadar, munceam doar ca sa ies din casa, pentru ca niciun beneficiu nu aveam. Ca sa nu mai spun ca atunci cand se terminau banii, mergeam pe jos la munca.

Jobul de la Lucky Studio ma ajuta sa traiesc confortabil

De cand cu jobul de model de videochat de la Lucky Studio, asta nu mai e o problema pentru mine, sincer. In primul rand pentru ca Lucky Studio imi ofera transport gratis pana la studio si inapoi, in fiecare zi, la fel si machiaj inainte de fiecare tura.

Nu mai dau bani pe transport si nici pe saloane de infrumusetare. Plus de asta, se ocupa de mine si nu ma lasa sa ma descurc singura. Asta insemnand ca imi ofera cursuri de engleza si franceza gratis, sedinte foto si training specializat.

Lucruri pe care, in mod normal, nu le-as fi primit de la niciun alt job in Iasi. Abia imi ofereau si acel salariu de 1.100 de lei din jobul de receptionera, nici nu intra in discutie sa-mi ofere mai mult.

Spre deosebire de vechiul job, castig zilnic din videochat peste 300 de lei

Ei considerau ca deja imi ofereau totul, ca 1.100 de lei sunt oricum mai buni decat 900 de lei. Dar nu a fost asa, pentru ca daca eu calculam cat plateam intr-o luna intretinerea, chiria si alte bazaconii, nu mai ramaneam cu niciun leu in mana.

De aceea apreciez jobul de model de videochat de la Lucky Studio. Pentru ca din acest job nu traiesc la limita, ba chiar am bani si de vacante si alte lucruri.

Si cum altfel, daca Lucky Studio ma scuteste de banii pe transport si lucrurile mentionate mai sus,  in timp ce ma ajuta sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei?

Adica, mi-e de ajuns sa castig chiar si 200 de lei si duc o viata super ok in Iasi. Dar castig chiar si cate 340 de lei zilnic, uneori si 400 de lei. Bani din care imi fac toate poftele acum si nu-mi mai fac griji ca raman fara bani si trebuie sa fac datorii.

10 COMENTARII

    • :))) Cam asa… Adica ei considerau ca se poate trai cu 1.100 de lei in Iasi. In ce viata? :)) Lasa ca mai bine traiesc cu cate 300 de lei zilnic la Lucky Studio, decat in alta parte cu 3 lei.

  1. Si pe mine ma uimeste tupeul unor companii care te angajeaza si te pun sa muncesti ca sclavu’, apoi tot tu trb sa ai recunostinta fata de ei :)))…Doamne.

    • Asa mi se intampla si mie la jobul de receptionera. Stateam zile in sir acolo, munceam si mai faceam si treaba altora, iar ei oricum considerau ca 1.100 e mult pentru ce fac eu 😐

    • Dar n-am zis ca obtin 800 de lei zilnic la Lucky Studio. Am zis ca pot ajunge acolo. Acum ca mi-ai zis, poate chiar o sa ma ambitionez sa castig atat 😉

    • Eh, mie nu imi pare rau. Macar asa am descoperit jobul de la Lucky Studio. Poate daca n-as fi plecat de acolo, nu as fi stiut niciodata de acest studio 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here