Datorita jobului de la Heylux am cate 350 lei zilnic

0
1270

Stau si ma gandesc uneori la trecutul meu si de fiecare data cand fac asta, imi dau seama ca angajarea in videochat la Heylux a fost unul din cele mai bune lucruri pe care le puteam face. Stiind ca in trecut ma chinuiam cu joburi de 2 lei si la Heylux pot castiga zilnic cate 350 de lei din videochat ma face sa fi vrut sa fiu mereu model de videochat aici.

Recunosc ca imi este putin ciuda ca nu am stiut de Heylux mai din timp, deoarece daca as fi stiut ca se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, m-as fi angajat din prima, cu siguranta. Dar faza este ca eu n-am prea avut treaba cu acest domeniu de munca, eram putin cu capul in nori, ca sa zic asa.

Nevoia de bani m-a dus la interviu la Heylux si apoi m-am angajat

Nici macar nu stiam ce inseamna videochatul cand am aflat prima data de Heylux. O prietena ma tot innebunea de cap sa ma duc si eu la interviu, ca stie ea cateva fete care lucreaza acolo si fac bani si asa mai departe. Sincer, nici macar n-o auzeam cand vorbea. I-am dat atentie abia in momentul in care nevoia de bani m-a ajuns.

Aveam foarte multa nevoie de bani si de sume cat mai mari, cat mai repede. Abia atunci am rugat-o sa-mi spuna mai multe despre videochat si m-am dus si la interviu. Atunci cand mi s-a explicat cum este videochatul, de fapt, am dorit sa lucrez imediat in acest domeniu.

Claudia mi-a spus ca nu trebuie decat sa am peste 18 ani, sa stiu putina engleza si sa ma folosesc de calculator pentru a socializa online si cam asta era tot. De restul oricum se ocupau femeile de la Heylux. De exemplu, machiajul, trainingul, cursurile pentru limba engleza si franceza, sedintele foto, pe care le-am primit gratis din partea studioului.

Statul pe internet imi aduce castiguri zilnice in videochat

Tot ce trebuia eu sa fac era sa profit de aceste avantaje in timp ce stateam pe net si banutii veneau. Sunt inca noua, dar pentru o incepatoare a mai bine decat orice sa am cate 350 de lei zilnic doar din statul pe internet. 350 de lei adunati la 21 de zile inseamna destul de multi bani, deci n-am de ce sa ma plang.

Mai ales ca la vechile joburi in Iasi abia reuseam sa trec de 1.000 de lei lunar, iar daca la Heylux castig 350 de lei pe zi ma simt mai mult decat realizata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here