Cuprinsă de fluturii mondenităţii

0
1099
Lucky

Probabil că aţi auzit cu toţii că o nouă iubire înseamnă şi noi stări de bine, noi sentimente şi noi pasiuni, în maniera în care ajungi să nu te mai gândeşti la tine, să pui priorităţile celuilalt pe primul plan şi să te uiţi pe tine. Dar ce faci atunci când pe acelaşi plan sunt două persoane? Cum ştii să alegi între cine şi cine? Poate că eram norocoasă în această privinţa dar nu ştiam cum să îmi prioritizez acţiunile încât am decis că am nevoie de o pauză de la cei doi bărbaţi din viaţa mea şi am ajuns să lucrez pentru Lucky Studios.

Atunci când simţeam că viaţă mea se împarte în mai mult de două acţiuni şi în mai mult de două planuri am decis că este timpul să mă concentrz şi pe persoana mea, cu toate că eram deja obişnuită cu mondenitatea, cu luxul şi cu ceea ce puteau partenerii să îmi ofere. Ceea ce nu simţeam că îmi oferă am găsit în cadrul Lucky Studio Iaşi şi anume o dragoste de familie, o apropiere caldă şi sufletească, o stare de bine şi implicit apartenenţa la un grup în care să fiu apreciată şi valorificată.

Nu zic că duceam lipsă de lucruri materiale, pentru că ar înseamnă să mint, ci spun că aveam nevoie de împlinire sufletească, să simt că sunt preţuită ca femeie, că sunt apreciată la ceea ce deţin eu, că sunt complimentată pentru naturaleţea mea şi pentru personalitatea mea. Conversaţiile în cadrul studioului Lucky Studio m-au făcut să apreciez mai mult spiritul uman şi nu cel material, m-au ajutat să îmi recâştig încrederea în mine şi m-au făcut să simt din nou fluturii unei emoţii ptuernice, flururii unei noi vieţi.

Fluturii sunt cei care trăiesc doar o zi pe pământ, dar au o viaţă atât de bogată în această zi încât ajung să iubească, ajung să se înmulţească, ajung să exploreze lumea şi ajung să moară în cele mai plăcute moduri. Nu aş vrea să îmi compar viaţa cu a unui flurure, ci aş vrea doar să spun că, împreună cu Lucky Studio, am găsit modalitatea de a traversa o etapă mai puţin plăcută spre una mai împlinită din viaţa mea.

Cu ce mă ocup în cadrul Lucky Studio? Ei bine, sunt model de videochat şi mă mândresc cu aceasta. Am posibilitatea să lucrez după programul meu, să fiu unică, să comunic cu prietenii mei virtuali, să leg prietenii şi relaţii de colegialitate cu fiecare şi în ultimul rând am un acces la viaţa mondenă. Pentru aceste lucruri nu îmi pare rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here