Cum sunt zilele mele de cand fac videochat la Preziosa Iasi

10
1989

Modul meu de a trai a fost schimbat complet de cand m-am angajat in videochat la Preziosa. Inainte, obisnuiam sa ma trezesc la 5-6 dimineata, sa ma pregatesc de munca si apoi la 7-8 seara sa ma intorc acasa. Cand ajungeam, mancam si apoi stateam in pat pana adormeam, pentru ca nu mai aveam chef de altceva.

Asta faceam in fiecare zi de luni pana sambata. Rareori mai trageam de mine sa mai fac si altceva, dar ci riscul de a fi obosita a doua zi. Daca mai voiam sa ies in oras sa ma mai distrez sau relaxez, eram constienta ca o sa fiu obosita a doua zi. Asa ca nu prea faceam lucruri din acestea, poate doar duminica.

Rolul studioului de videochat Preziosa este important in viata mea

In rest, mai ieseam cand plateam facturi sau aveam acte de facut. Preziosa si jobul de model de videochat pe care-l am aici au un rol important in acest stil de viata, pentru ca l-au schimbat total. Imediat ce m-am angajat in videochat la Preziosa, totul a inceput sa fie diferit.

Mi s-a permis sa-mi aleg ce program de munca am vrut la Preziosa, asa ca m-am gandit sa lucrez pe tura de noapte. Mi-am zis ca am o singura viata si nu trebuie doar sa muncesc si sa dorm, nu? Iar daca voiam sa imi traiesc viata, imi trebuia un program de munca prin care sa-mi permit asta.

Ei bine, facand videochat noaptea la Preziosa, ma intorceam dimineata acasa, dormeam cateva ore si apoi toata ziua imi era dedicata. Asa am inceput sa ma bucur de relaxare, de momente de liniste, de cand fac videochat la Preziosa. Am inceput sa apreciez adevarata valoare a timpului si a momentelor de rasfat.

Am chef de distractii, iar la Preziosa castig multi bani pentru ele

Acum merg cu placere in oras, la piscina, la restaurant, in parcuri, la cumparaturi… Nu mai sunt epuizata ca inainte, ci am mai multa energie ca niciodata. Acum imi planuiesc vacante, am timp sa-mi fac prieteni, sa ies cu ei, sa mergem in excursii, sa facem camping… Fel si fel de activitati!

De cand fac videochat la Preziosa sunt dornica de a trai viata la cel mai intens mod. Pentru ca nu mai sunt obosita, nu mai sunt stresata si evident nu mai am probleme financiare, pentru ca la Preziosa castig cate 370 de lei zilnic din videochat. Ce-as putea sa vreau mai mult?

Viata mi-a fost schimbata complet si am chef de viata si de distractii de cand fac videochat la Preziosa. In sfarsit, am un job in Iasi potrivit, care sa nu-mi fure timpul si sanatatea, ci care sa ma ajute sa-mi traiesc viata.

10 COMENTARII

    • Si parti bune? Are NUMAI parti bune. Pana sa fac videochat la Preziosa eram ca o legume. Fara chef si trista mereu. Acum am o energie si o pofta de viata nemaintalnite 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here