Cum sa-i spun iubitului meu ca fac videochat?

10
35687

O prietena de-a mea care face videochat la Lucky Studio m-a intrebat zilele trecute cum poate ea sa-i spuna iubitului ei ca face asta. Recunosc, intrebarea m-a lasat putin fara cuvinte, deoarece n-ar trebui sa fie greu sa comunicam cu iubitii nostri, nu?

Adica voi ce parere aveti, ca trebuie sa ne temem de iubitii nostri? Nu, asta i-am zis si prietenei mele. Daca o iubeste, va trebui sa accepte totul la ea, indiferent ca este vorba despre videochat, zic eu.

Nu stiu ce cred altii, dar asta este parerea mea sincera. Am intalnit multe fete care se temeau sa spuna iubitilor, parintilor sau prietenilor ce job au ele, de fapt. Si daca ele fac videochat, ce?

Consider ca videochatul e un job obisnuit

Adica n-oi fi eu fana numarul 1 a videochatului, dar daca fetelor astora le place ce fac ele, atunci de ce sa le judecam? Nu inteleg. Ca nu este nimeni stapan peste viata nimanui, fiecare decide ce vrea sa faca.

Si, cu parere de rau, imi cer scuze ca trebuie sa spun ca parintii nu ar trebui sa aiba ceva de obiectat daca al lor copil se intretine singur, daramite iubitii. Iubitii ar trebui sa accepte, pur si simplu.

Nu inteleg de ce unele fete simt ca iubitii lor sunt stapani peste viata lor. Ok, inteleg ca e respect. Si eu imi respect parintii, familia, iubitul. Dar de la respect pana la a face ce simt cu viata mea e drum lung.

Prietena mea obtine la Lucky Studio cate 560 de lei zilnic

Pana la urma urmei, nu iubitul te intretine, nu? Daca faci videochat la Lucky Studio si iti place, atunci te felicit. Plus ca stiu de la prietena asta a mea ca ea castiga cate 560 de lei zilnic la Lucky Studio. Sunt foarte multi bani, si nu oricine ii poate obtine.

Nici macar eu. Fetele de la Lucky Studio castiga zilnci intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio si duc o viata confortabila. Daca ele sunt fericite, noi de ce sa intervenim?

Dupa cum am zis, nu sunt adepta videochatului, dar nici nu consider ca am dreptul sa judec pe cineva pentru ca face un lucru anume. Adica sunt si ele fete normale, ca oricine si au un job obisnuit, nu e capat de lume.

Este ok sa judecam fetele care fac videochat?

Asadar, parerea mea pentru fetele care fac videochat si nu stiu cum sa le spuna iubitilor, este sa nu se mai fereasca. Daca ai un iubit caruia nu-i poti spune ca faci videochat sau care nu accepta ca faci ce simti, atunci el n-ar trebui sa fie in viata ta.

In viata ta trebuie sa fie doar cei care te sustin, te inteleg si nu te judeca pentru ca faci ceea ce iubesti. Am dreptate?

10 COMENTARII

  1. Am vazut si eu multe fete care se tem sa spuna iubitilor ca fac videochat, de parca e cine stie ce…Mai bine sunt directe si gata. Daca le accepta, bine, daca nu, aia e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here