Cum e să lucrezi într-o cameră de videochat, la Lucky Studio

0
1223
lucky studio

În zilele de altădată, atunci când obişnuiam să vorbesc pe net, o făceam doar pentru a-mi ocupa timpul. Acum o fac ca să câştig un ban cinstit, care să mă ajute să duc o viaţă distractivă. Pentru că mi-am dorit mereu un loc de muncă în care să fie numai fete, m-am gândit să optez pentru un job de model de videochat la Lucky Studio.

Ce este Lucky Studio?

Lucky Studio este în prezent o a doua casă pentru mine, este locul în care îmi petrec mai bine de 8 ore pe zi şi este prietenul meu atunci când vine vorba de vacanţe şi de beneficii extra. Atunci când am început să lucrez la Lucky Studio, câştigul meu real era de  250-300 lei pe zi, dar în prezent am zile când plec şi cu 600 lei, ceea ce înseamnă că am evoluat la fiecare capitol.

Cum am evoluat în cadrul Lucky Studio?

Păi, în primul rând Lucky Studio mi-a dat şansa  să învăţ o limbă străină, şi eu am ales franceza, pentru că engleza o ştiam la nivel mediu. Nu îmi este ruşine să recunosc aceasta. Franceza îmi dă posibilitatea să comunic cu cei din mediul virtual şi de altfel mă ajută să învăţ o mulţime de lucruri despre cosmetică şi despre vestimentaţie de pe site-urile online de specialitate. Pot să spun că acum înţeleg mai bine pe cei care comunică online şi câştigă timp în folosul lor.

Cam asta fac acum la Lucky Studio. Cred că până în prezent, şi nu am decât 6 luni de când lucrez pentru Lucky Studio, am ajuns la un număr de peste 500 de prieteni virtuali. Îmi place la nebunie să îmi fac prieteni, pentru că aflu mereu o mulţime de lucruri interesante de la ei. Plus că, în videochat, fac și o mulțime de bani din asta.

Așa că, la Lucky Studio, mă bucur de tot felul de lucruri grozave: bani, confort şi siguranţă. De ce spun siguranţă? Pentru că fiecare detaliu al vieţii mele nu este dezvăluit, iar aici nu sunt obligată să furnizez datele mele reale în conversaţii, şi pentru că sunt ferm convinsă că nimeni din cei pe care îi cunosc nu vor şti unde lucrez. Nu este vorba că nu îmi place ce fac sau de mediul de muncă, este vorba de faptul că mereu am făcut ce am gândit eu mai bine, am acţionat în cunoştinţă de cauză şi am avut beneficii de pe urma acestor lucruri. Lucky Studio este pentru mine o prietenă bună care îmi dă bani de distracții, mă învață lucruri bune şi are grijă constantă de mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here