Cum ar trebui sa fiu pentru a ma angaja in videochat la Heylux?

11
2081

Abia incepusem facultatea in Iasi si-mi facusem cateva prietene noi, despre care am aflat cateva lucruri palpitante. De exemplu, una din ele mi-a confesat faptul ca ea lucreaza ca model de videochat la Lucky Studio si ca ii merge foarte bine. Insa, in momentul in care eu le spuneam altor prietene ca as incerca si eu sa fac videochat, ele ma descurajau.

Imi spuneau ca nu arat tocmai cum trebuie, ca poate nu am toate sansele sa castig bani din videochat si asa mai departe. Dar eu m-am decis sa nu le ascult pe ele, asa ca am vorbit cu fata aceea care mi-a marturisit ca face videochat si am rugat-o sa-mi recomande si mie ceva.

Am aflat ca echipa de femei de a Lucky Studio conduce si Heylux Iasi

Mi-a spus ca la Lucky Studio nu mai erau locuri disponibile in acel moment, dar ca imi recomanda Heylux cu drag, deoarece este condus de aceeasi echipa de la Lucky Studio. Am intrebat-o cat se castiga din videochat in acest studio din Iasi, iar ea mi-a zis ca undeva intre 300 si 800 de lei zilnic.

M-a incurajat chiar sa ma duc cu toata increderea la Heylux si sa nu le ascult pe fetele care mi-au zis ca trebuie sa arat intr-un anume fel pentru a face videochat. Mi-a explicat ca ea s-a angajat la Lucky Studio fara probleme, ca nu trebuia sa aiba masurile 90-60-90 pentru a lucra acolo si nu trebuia sa fie nici model fashion.

Tot ce i s-a cerut ei la Lucky Studio a fost sa fie draguta, amabila, simpatica, sa zambeasca tot mai mult si sa stie sa vorbeasca in engleza. Si bineinteles ca m-a asigurat ca la fel o sa mi se ceara si mie la Heylux, nimic mai mult. Mi-a spus sa-mi iau un buletin la mine si atat, pentru ca de restul se vor ocupa femeile care lucreaza la Heylux.

A fost cel mai bine sa fac ce am simtit si sa ma angajez la Heylux

Am ascultat-o si am mers la interviu in zilele urmatoare, iar de atunci ii multumesc in fiecare zi pentru ca mi-a deschis ochii si mi-a aratat ce inseamna un job in Iasi cu adevarat bun. La interviu mi s-a spus ce mi-a spus si aceasta fata si m-au asigurat ca voi castiga o multime de bani din videochat, asa simpla si modesta cum sunt.

Si vrei sa stii cat castig acum la Heylux? Cate 340 de lei in fiecare zi, din socializatul pe internet. Ma bucur ca nu le-am ascultat pe acele fete si ca mi-am urmat scopul cu Heylux.

11 COMENTARII

  1. Ce beneficiu crezi ca as avea daca as minti? La urma urmei ei castig bani la Heylux si-mi vad de treaba mea, nu ma intereseaza ce se intampla mai departe. Dar incerc sa ajut 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here