Cum a fost prima mea zi de videochat la Lucky Studio

11
2053

Prima mea zi de videochat la Lucky Studio… hmm. Pana si acum imi amintesc cat de placuta a fost! Eram ca o fetita speriata si plouata la interviu. Nu stiam despre ce e vorba, dar voiam sa aflu. Din fericire pentru mine, fata care s-a ocupat de interviul meu a fost foart dulce si intelegatoare si mi-a usurat munca.

Dupa ce m-am decis ca vreau sa ma angajez in videochat la Lucky Studio, am stabilit tot ce era necesar pentru acte si ce mai era nevoie pentru angajarea in videochat, iar a doua zi eram prezenta din nou la studio, pregatita pentru prima zi de videochat.

O domnisoara foarte simpatica m-a intampinat pentru a imi face prima mea sedinta foto, iar in primele minute ale sedintei eram putin timida. Dar, cand mi-am dat seama ca ma pot simti in largul meu si ma aflu printre femei super de treaba la studio, am devenit mai indrazneata si mai relaxata.

Prima mea zi a fost surprinzatoare: videochatul e super!

Dupa sedinta foto (pozele au iesit super, precum rupte din basme) facuta de domnisoara fotograf ca era profesionista, am fost condusa in camera mea de logare pe care am ales-o de la Lucky Studio, dintre cele 17 camere existente. Claudia mi-a explicat cum sa ma loghez, ce trebuie sa fac pentru inceput si cum sa vorbesc.

Asta a fost asa, de acomodare, pana ce urma sa primesc trainingul specializat in videochat din partea studioului. Asa ca am ascultat-o pe draguta Claudia si m-am logat. Ea a stat putin cu mine pana m-am invatat cu pagina si cu conturile, iar apoi m-a lasat sa ma destind, sa fiu eu insami in fata camerei.

Fiind noua, au aparut o multime de membri de pe site-urile de videochat pe pagina mea, care ma complimentau si imi spuneau cat sunt de frumoasa. Sincer, nu ma asteptam sa decurga asa. Apareau si ma salutau si incepeam discutii iar la un moment dat a devenit foarte frumos.

La Lucky Studio ma distrez si castig si multi bani din videochat in Iasi

In prima ora ma stresam sa scriu repede, sa le raspund tuturor, dar apoi mi-am dat seama ca ei erau pe pagina mea pentru mine si puteam face orice doream. Asa ca m-am relaxat si totul a decurs foarte frumos. Ca si cum as fi facut asta de o viata. Mai ales ca era super placut sa stau si sa vad cum ma complimentau admiratorii online iar pentru asta castigam si bani.

Am inceput sa-i cunosc, sa rad cu ei, sa glumesc si asa au trecut 8 ore :|. Cand am vazut, nu-mi venea sa cred. Asa usor si frumos a trecut timpul. Mai, mai ca-mi venea sa mai stau! :)).. Prima mea zi de videochat la Lucky Studio a fost superba. De fapt, toate zilele sunt superbe la Lucky Studio.

Niciodata n-am sa uit cand Claudia mi-a pus in mana suma de 270 de lei pentru prima mea zi de videochat la Lucky Studio in care am vorbit si m-am distrat. Asa da job in Iasi!

11 COMENTARII

  1. Ei, vezi ca s-a putut? Vezi ca n-ai avut motive de panica? Mai aud domnisoare care se tem de videochat de parca le musca.. si uite ca e chiar placut, de fapt 😉

  2. Ei, vezi ca s-a putut? Vezi ca n-ai avut motive de panica? Mai aud domnisoare care se tem de videochat de parca le musca.. si uite ca e chiar placut, de fapt 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here