Cu Lucky Studio Iaşi ştiu cum e să fii independentă financiar

10
33676

Nu vreau să mă plâng de trecutul meu sau de viaţa mea, însă nu a fost tocmai roz totul şi mi-am dorit mereu să mă întreţin singură, să fiu independentă, să am banii mei. Cred că toată lumea trece prin această etapă la un moment dat, iar eu am reuşit să depăşesc acest moment cu ajutorul lui Lucky Studio.  

Pur şi simplu m-am trezit într-o dimineaţă şi mi-am zis “Gata!”. Nu mai voiam să locuiesc cu părinţii mei, deşi îi respect mult. Voiam să am intimitate, să am regulile mele, să nu mai depind de nimeni şi să nu-mi spună nimeni ce să fac.

Este oribil să simţi că depinzi de alţii, iar eu am vrut să muncesc şi să câştig bani cu mâna mea, fără ajutorul nimănui. În acest studio de videochat din Iaşi mi-am găsit refugiul la care am visat mereu. Nimănui nu-i place să fie întreţinut, ţinut sub control sau alte lucruri.

Iar fără Lucky Studio Iaşi n-aş fi reuşit să nu mai fiu aşa, pentru că dintr-un job de 1.000 de lei abia plăteam chiria şi cheltuielile.

La Lucky Studio câştig banii care-mi aduc libertate zilnică

nayonswing

Fiindcă este vorba de un studio de videochat atât de bun precum Lucky Studio, câştigurile mele sunt foarte mari. Vorbim despre cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, datorită căruia pot câştiga zilni între 300 şi 800 de lei.

Iar toate aceste sume pe care le câştig zilnic îmi aduc libertate. Îmi pot plăti chiria, cheltuielile, facturile şi îmi rămân o mulţime de bani şi pentru distracţii şi alte lucruri.

Acum nu mai depind de nimeni şi mă bucur că un studio de videochat a fost cel care m-a scos din acest impas. Pentru că aşa îmi permit să merg oriunde, să îmi cumpăr orice, fără să dau explicaţii nimănui.

Angajarea în videochat la Lucky Studio mi-a permis să-mi iau apartament în rate

sala-curs-02n (1)

Bucuria mea cea mai mare a fost în momentul în care m-am văzut cu propria mea locuinţă, numai a mea, pe care nimeni nu mi-o poate lua. Datorită muncii mele la Lucky Studio, am reuşit să fac o rată la un apartament.

Desigur, am plătit un avans destul de mare înainte, iar acum plătesc o rată lunar cât chiria. Eu zic că e mai bine să plătesc o rată pentru ce e al meu, decât o chirie pentru necunoscuţi.

Aşa, am propriile reguli, am casa mea şi sunt independentă, liberă să fac ce vreau, datorită celor de la Lucky Studio Iaşi!

10 COMENTARII

  1. Chiar e naşpa să stai cu ai tăi şi să trăieşti cu ei, după regulile lor. Fac şi eu ca tine, respect este, dar este vorba de acel sentiment de libertate…

  2. Cred că dacă nu era Lucky Studio, şi azi stăteai cu ai tăi şi aveai nemulţumiri, ha? :)) Te cred, este o adevărată frustrare să simţi că nu poţi controla lucrurile din viaţa ta.

    • Nu, decât să stau în chirie ani de zile, mai bine plătesc o rată la banca 4-5 ani. Plus că o să câştig şi mai bine la Lucky Studio şi voi da mai mulţi bani deodată, să scap mai repede de rată 😀

  3. Cât de super. Numai eu ştiu cât de greu mi-a fost să îmi iau un apartament mic…Dacă ştiam de Lucky Studio înainte, nu aş mai fi muncit ani de zile prin străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here