Cu jobul de la Preziosa imi cumpar pantofi, genti, haine si bijuterii scumpe

0
1147
jobul de la Preziosa
jobul de la Preziosa

Daca acum cateva luni m-ar fi intrebat cineva ceva despre shopping, despre feminitate, eleganta sau lucruri din acestea, as fi spus ca nu sunt genul acela de fata. Mereu spuneam ca detest shoppingul, pentru ca nu aveam bani sa-mi permit asa ceva. Si ce era sa spun? Ca-l urasc. Eu iubesc sa am lucruri scumpe, dar daca nu m-as fi angajat la Preziosa nu mi-as fi permis nici acum.

Nu m-as fi gandit ca voi ajunge ca viitorul meu sa fie legat de un job in videochat, dar iubesc asta. Pentru ca am realizat ca e cel mai comod si usor job posibil si-l pot face oricand vreau. Programul de munca este si el unul flexibil, foarte flexibil chiar la Preziosa si de aceea sunt mereu relaxata.

Grijile si stresul nu mai sunt problema mea. Sunt fericita acum!

jobul de la Preziosa
jobul de la Preziosa

Gata cu grijile si stresul de la locul de munca, e timpul sa-mi traiesc viata. Noroc ca jobul de la Preziosa ma ajuta cu asta. Si sunt sigura ca multe domnisoare se afla in situatia mea, multe au ajuns sa se realizeze datorita videochatului. Bravo lor! Au fost istete si s-au descurcat si au ajuns sa fie independente.

Cred ca acesta este visul oricarei femei, sa fie independenta. Eu n-am fost o exceptie in acest caz, mi-am dorit mereu sa-mi permit lucruri frumoase si scumpe, lux si vacante. Ce femeie n-ar iubi asta? Mai ales cand jobul de la Preziosa te ajuta sa le ai, de ce sa nu profiti de oportunitate?

La urma urmei, n-am dat in cap nimanui, mi-am vazut de treaba mea si am fost o fata ok, deci este treaba mea daca vreau sa fac videochat sau nu. De fapt, consider ca fetele care fac videochat sunt destepte, pentru ca le-a mers mintea si s-au descurcat. Nu toate pot asta.

Jobul de la Preziosa ma ajuta sa-mi permit orice-mi doresc

jobul de la Preziosa
jobul de la Preziosa

De asta am si ajuns eu sa am dulapurile pline numai de lucruri minunate! Acum 2-3 luni m-am angajat la Preziosa in videochat si de atunci o tot tin in sesiuni de shopping, pentru ca am castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic. Am fost prin Grecia la cumparaturi si prin toate mallurile, mi-am cumparat haine misto, pantofi de firma, genti, posete, bijuterii si tot felul de accesorii.

Nu credeam ca o sa-mi umplu vreodata dulapul cu cele mai frumoase lucruri, pe care toate femeile si le vor. E atat de super sa-mi pot permite sa fiu frumoasa, eleganta si aranjata pentru ca am castiguri mari la Preziosa. N-ai idee!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here