Cu jobul de la Lucky Studio reusesc sa-mi fac o viata buna in Iasi

12
2603

Daca ar fi sa vorbim cu sinceritate, mult prea lume este trista in ziua de azi, iar mie nu-mi place. Nu mi-a placut nici faptul ca ai mei erau la fel, din cauza datoriilor la banca. Vazandu-ma in aceasta situatie, am vrut sa-i ajut pe ai mei sa plateasca ratele, asa ca m-am angajat la Lucky Studio.

Foarte multi romani au datorii la banca, dar uneori ai impresia ca nu mai poti scapa de ele. Nici ai mei nu mai reuseau sa scape, desi plateau de mai bine de 6 ani. Solutia ideala in acest caz a fost videochatul de la Lucky Studio Iasi si nu mi-e jena sa recunosc.

Cu castigurile  de peste 5.000 de lei lunar am uitat de datorii

LuckyStudio_poze-06

Daca asta i-a scapat pe ai mei de datorii si rate, foarte bine. Nu mi-e rusine sa recunosc ca am muncit pentru a-i ajuta pe ai mei. Am preferat de zeci de mii de ori sa fac videochat la Lucky Studio pentru mai mult de 5.000 de lei lunar, decat sa muncesc zi si noapte pentru 2 lei.

Asa nu-i puteam ajuta pe ai mei: cu minimul pe economie. Lucky Studio Iasi mi-a aratat ca sunt joburi care pot oferi mai mult de atat. Intr-adevar, mi s-a oferit. Ai mei aveau de platit cam 2.500 de lei lunar la banca. Mult, foarte mult.

Dar, avand in vedere ca la Lucky Studio castigam mai bine de 5.000 de lei lunar, aveam de unde sa le dau. Plus de asta, imi ramaneau si mie foarte multi bani pentru distractii si alte cele.

Castig peste 300 de lei zilnic, in Iasi, la Lucky Studio

N-am ce spune, videochatul la Lucky Studio chiar a fost foarte avantajos pentru mine, si inca este. Datorita jobului meu de aici, parintii mei au reusit sa plateasca mai mult la banca si sa le scada din anii de datorii.

In caz ca te intrebi cum a fost posibil sa am atatia bani, este simplu. Am aflat de pe cateva bannere ca Lucky Studio ofera banii la zi, intre 300 si 800 de lei. In acest fel, impacam ambele parti: jumatate alor mei, jumatate pentru nevoile mele.

Asa, nimeni nu era nemultumit. Si ma bucur ca am parte de liniste, in sfarsit. Trebuie sa spun ca datorez acest lucru celor de la Lucky Studio si jobului de model de videochat de aici. Daca nu m-as fi angajat aici, si astazi as fi trait in lipsuri.

Insa, am preferat sa fiu inteleapta si sa aleg un job in Iasi care sa ma ajute sa evoluez, intr-adevar, nu sa stagnez in griji si lipsuri.

12 COMENTARII

  1. Saracuta de tine…Stiu cum e sa ai datorii la banca. Si eu cu sotul meu ne-am facut o rata la banca, greseala noastra. Nu mai reusim sa scapam de ea! 🙁

  2. Eu personal cred ca ai fost foarte desteapta ca te-ai descurcat! Altii innebunesc incercand sa scape de datorii. Tu ai stat limpede si ai rezolvat situatia :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here