Cu jobul de la Heylux, mi-am permis o vacanta in Thailanda

10
47479

Sincera sa fiu, acum un an nu stiam prea multe despre Thailanda. Am aflat despre aceasta locatie de la televizor, de pe un program tv care difuza o emisiune cu indragostiti. Mi s-a parut super misto acolo, dar ma gandeam ca toata viata voi visa sa ajung acolo si cam atat. Pana sa vin la Heylux, nici nu ma gandeam ca este posibil sa am bani pentru o asemenea locatie.

Adevarul este ca mi-am dorit foarte mult o vacanta de cateva zile intr-un loc precum Thailanda. Plaja, soarele, marea…Ce sa fie mai frumos decat atat? Dar degeaba visam eu la asa ceva, daca nu aveam destui bani. Sau poate ajungeam acolo cumva, dar mereu as fi stat ingrijorata ca am cheltuit prea multi bani si nu ma voi mai putea descurca dupa aia.

Inainte sa ma angajez la Heylux, imi cumparam ce era mai ieftin

Cam asa a fost viata mea inainte sa ma angajez la Heylux ca model de videochat. Ma temeam de costurile care o sa fie, ma uitam mereu la etichete si cautam ce e mai ieftin iar la vacante nici nu indrazneam sa visez. In momentul in care m-am angajat la Heylux, asta s-a schimbat.

Fiind cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, mi-a oferit sansa de a castiga zilnic bani. ZILNIC! Si nu oricati bani, ci intre 300 si 800 de lei zilnic. Cat de tare e asta? Iar ca bonus, Heylux imi punea la dispozitie si cateva cadouri saptamanale.

Dupa angajarea in videochat la Heylux, am inceput sa am multi bani

Adica, in fiecare duminica, primeam cate o suma intre 300 si 3.000 de lei pentru castigul din saptamana anterioara. Iar asta era doar bonus! Deci eu nu faceam nimic pentru acesti bani, doar ii primeam drept rasplata de la Heylux.

Cand am vazut cati bani se pot castiga din videochatul de la Heylux, mi-am zis sa profit de aceasta oportunitate. Oricum e un job foarte accesibil si ofera tot ce si-ar dori o femeie: make-up gratis in fiecare zi, transport, sedinte foto, cursuri de limba engleza, libertate, amenajari stralucitoare, dotari tehnice de ultima ora, training specializat.

Dupa prima luna de videochat, am putut merge in vacanta in Thailanda

Practic, totul imi este oferit la Heylux, eu doar trebuie sa am grija sa fiu draguta si sa zambesc, iar asa apar banii mei. Si, daca inainte sa ma angajez la Heylux nu ma gandeam ca voi ajunge in Thailanda, dupa angajarea in videochat de aici, am ajuns acolo chiar in prima luna.

Dupa 30 de zile la Heylux, am primit si un bonus de angajare de 10.000 de lei, iar cu banii stransi de mine din acea luna am reusit sa ajung in Thailanda si sa ma distrez timp de 7 zile intr-o vacanta de vis!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here