Cu jobul de la Heylux mi-am permis cele mai frumoase vacante la mare

10
39185

De cand s-a incalzit vremea asa brusc, parca simt tot mai mult nevoia sa fug cateva zile la mare, sa simt briza marii, nisipul intre picioare si aerul curat. Daca as fi vrut asta inainte sa fiu angajata la Heylux, probabil ramaneau vise. Insa, de cand colaborez cu Heylux ca si model de videochat, pot sa-mi fac toate poftele.

Chiar saptamana trecuta am mers intr-un city-break la mare, in Grecia :X. As fi putut sa merg mai multe zile, nu doar 2 cat am stat in city-break, dar atunci nu ar fi fost escapada, nu? Plus de asta, nu vreau sa stau intr-un loc prea mult timp, pentru ca am foarte multe de vizitat.

Daca merg 7 zile in vacanta in Grecia, cum mai am timp sa merg in escapade si prin Ibiza, Hawaii sau alte locuri exotice? Toata viata mea este o aventura, si ma bucur ca am parte de aceasta aventura de cand lucrez la Heylux in videochat.

Cu banii pe care ii castig zilnic la Heylux imi fac toate poftele

Aici castig zilnic intre 300 si 800 de lei, si orice moft si placere am, cu jobul de la Heylux am oportunitatea de a mi le satisface.

Si daca ar fi sa fiu sincera, inainte nu stiu daca aveam aceleasi parte de aceleasi conditii precum la Heylux. Lucram ca si chelnerita la un restaurant, dar munceam pana seara si era mult prea obositor, iar banii nu dadeau pe afara.

Erau putini, chiar daca primeam bacsisuri. Pentru ca trebuia sa suport tratamentele urate ale multor oameni care veneau la restaurant si era neplacut pentru mine. Mai mult, daca pe vremea cand eram chelnerita mi-as fi dorit asa dintr-odata sa fug de toate la mare, n-as fi putut niciodata.

Daca vreau acum o vacanta, cu jobul de la Heylux imi permit

Banii erau putini, iar pentru doua-trei zile la mare trebuia sa economisesc mult sis a fac asta din timp. In schimb, la Heylux si in acest moment daca vreau sa plec, plec oriunde vreau.

Am toti banii pe care mi-i doresc, multa libertate si un program pe care chiar eu mi l-am facut, asa incat sa ma pot distra foarte mult. Bineinteles, ma ajuta si bonusurile foarte mari pe care le primesc in fiecare duminica.

Heylux dispune de premii intre 300 si 3.000 de lei, in functie de cat am castigat in saptamana anterioara. Asadar, daca obtin bonusul de 3.000 de lei sa zicem, cum sa nu am parte de un weekend spectaculos?

Saptamana asta vreau sa merg in Spania, sa vad plajele de acolo macar o zi, doua. Si chiar asta voi face, pentru ca banii si timpul liber nu sunt lucrurile care imi lipsesc de cand lucrez in videochat la Heylux.

10 COMENTARII

    • Mai, sunt zile si zile. Uneori castig 300 de lei, alteori chiar 500 si sunt si zile mai proaste cand obtin chiar si 100 sau 200 de lei. Castigurile variaza zilnic 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here