Cu banii de la Lucky Studio, am reușit să văd Thailanda

0
1244
lucky studio

        Zâmbetul meu a prins culoare de când sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi, cel mai bun studio din ţară. Acest studio a reuşit ce nu au reuşit toate joburile mele la un loc să îmi aducă: o vacanţă în Thailanda.

Numai 6 luni de muncă alături de Lucky Studio mi-au adus mult dorita vacanţă în cea mai frumoasă locaţie. Până acum, vedeam Thailanda în poze. Dar cu ajutorul celor de la Lucky Studio, am văzut Thailanda cu  ochii mei şi am putut să mă bucur de ea. Nu este greu deloc să îmi fac orice moft când vine vorba de acest studio, pentru că are toate condiţiile necesare. Interiorul la Lucky Studio este unul de basm, cu cele mai moderne şi unice aparaturi şi designuri. Profesionalismul cu care se lucrează aici mă motivează zi de zi să fiu mai bună.

Din contractul de 6 luni, am primit un bonus de 1.000 de lei din care mi-am cumpărat numai bijuterii. Cealaltă parte a bonusului, 6.320 lei a fost tot pentru mine. Mai exact, pentru aspectul meu fizic. Timp de 6 luni, am fost norocoasa care a profitat de machiaje şi coafuri unice, accesorii, şedinţe foto şi o schimbare de look. Totodată, am învăţat şi limba engleză şi franceză mai bine, prin cursurile gratis oferite de studio. Eu nu aveam nicio grijă, nici măcar când veneam sau plecam de la munca, pentru că transportul era asigurat,

Acum urmează partea cea mai frumoasă: cum am reuşit să strâng în 6 luni bani pentru Thailanda. Foarte simplu, nu am strâns. Pentru că am câştiguri atât de mari, încât nu este nevoie să strâng. Lucky Studio mi-a oferit un sistem de plată la zi, în care primesc banii după fiecare tură de muncă. Astfel, eu am în buzunar câte 500-600 de lei pe zi. Aceste sume se datorează numai profesionistelor de la Lucky Studio, care mi-au oferit cele mai bune sfaturi.

Dintr-un salariu de peste 5.800 de lei lunar, bineînţeles că mi-am permis tot confortul unei vacanţe în Thailanda. Poate te întrebi cum îmi permit vacanţe, când la un job normal nu ai voie să ai atâtea zile libere din primele luni. La Lucky Studio am câte zile libere îmi doresc, pentru că am un program pe care eu îl stabilesc. De aceea este votat cel mai bun studio din ţară, pentru că oferă libertate fiecărui model.

Aici mă simt în siguranţă printre femei, care sunt la fel ca mine, care mă apreciază şi mă respectă, cu care am legat prietenii strânse. Eu şi toate fetele de aici ne răsfăţăm prin cumpărături şi vacanţe şi ne bucurăm de discreţia oferită de Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here